Reklama

Reklama

VOD (1)

Město se připravuje na Halloween, v arkádové herně skóruje hodně silný soupeř a skeptický Hopper jde na kontrolu pole plného shnilých dýní. (Netflix)

Recenze (49)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things se vrátily se vším, co na nich máme rádi - se sympatickými postavami, výbornou osmdesátkovou hudbou (zvlášť mě potěšilo Rock You Like a Hurricane od Scorpions! :) a s hrozbou "upside down" světa. Možná bych namítala akorát to, že děj až příliš spěchá a rychle se přeskakuje z jedné linie na druhou. Ale jinak slušný start druhé série. ()

Marceloo

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blíži sa prvé výročie toho, keď sa v malom americkom mestečku Hawkins stratil Will Byers. Mike, Dustin, Lucas a Will však na tieto udalosti rýchlo zabudnú, pretože v Hawkinse sa objavil neznámy hráč, ktorý ich porazil v ich oblúbenej hre a získal nemožné skóre. Kto je tajomný Mad Max? - Trochu som sa obával toho, aký bude prechod z vynikajúcej prvej série do tej druhej, ale toto je absolútna dokonalosť. Zábavné, plné napätia, prekvapení, nepredvídatelné, jednoducho najlepší hororový seriál vôbec. Vyzerá to, že v tomto roku budú v Hawkinse problémy ešte ovela väčšie. And don't worry. She is back. :) + herec z Better Watch Out + herec z Cabin Fever: Patient Zero a Range 15 + herec z It + herec z Life After Beth a The Darkness + herec z The Ring a Cold Moon ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat minuloročného seriálového prekvapenia sa niesol v rovnakom duchu ako prvá séria. Kvalita vizuálnej stránky ktorá si berie to najlepšie s osemdesiatych rokov (a verte, že s tých čias toho toľko dobrého pre mňa nevzniklo) je hádam ešte lepšia. Išlo o prvú časť, takže čakať niečo dych vyrážajúceho samozrejme netreba ale komu sa páčila minulá séria, nebude určite sklamaný. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Život v meste sa vracia do zabehnutých koľají. Do školy prichádza nové dievča, ktoré našej partii výrastkov okamžite padne do oka. Vyše niekto atakuje najlepšie skóre na arkádových automatoch a na poliach záhadne hnije zelenina. Jednoducho problémy malomesta. Prevedenie: Vraciame sa do nostalgických 80. rokov, na čo nás upozorňuje hudba aj móda. Rovnako sa vraciame aj k našim výrastkom, ktorým ani pribúdajúci čas nepridal na sympatiách. (No vážne toho Mika by som udrel). Joyce má nového nabijaka a Will bojuje so svojimi vnútornými démonmi. Pocity: Opäť pomalý rozjazd. Nič čo by priklincovalo do stoličky. Našťastie sa vyhýbame znovupoznávaniu hlavných hrdinov tak pevne verím že to už bude iba odsýpať. 55% ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Stranger Things je podle mě hodně vydařený. Navázání na první sérii funguje, a už v tomto díle se ukazují menší dějové podzápletky a záhady, které se budou v následujícívh dílech řešit, ale je jich pomálu. V prvním díle se toho vlastně moc neděje, vracíme se k postavám, které už známe, dozvídáme se, jak žijí, a k nim se přidává i pár nových postav, na které jsem hodně zvědavý, a moc se těším, jak je tvůrci zakomponují do děje. Konečně se taky oficiálně dozvídáme, že El je živá, má delší vlasy, a bydlí u Hoppera, což mi zní dost zajímavě, a celkově jsem velmi zvědavý na ostatní díly. 75%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Když se při večeři Mikea (Finn Wolfhard) jeho otec (Joe Chrest) zeptá, jestli by skočil z útesu, Mike neodpoví. V 1. sérii Mike opravdu skočil z útesu, aby zachránil svého kamaráda. (HellFire)
  • Na začátku epizody zazní písně „Whip It“ od skupiny Devo, „Just Another Day“ od skupiny Oingo Boingo, „Rock You Like A Hurricane“ od Scorpinos, „Spooky Movies“ od Garyho Paxtona a „Every Other Girl“ od Prehistoric Wolves. (Duoscop)
  • Sean Astin (Bob Newby) nebyl do své role vybrán náhodou. Poprvé se proslavil rolí ve filmu Rošťáci (1985), kde se parta dětí vydává na honbu za pokladem a do povědomí širší veřejnosti se dostal díky roli Sama v trilogii Pán prstenů. Na knižní předlohu J.R.R. Tolkiena tvůrci odkazují hned v několika epizodách první série. (HellFire)

Reklama

Reklama