Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 3
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (278)

Isherwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bigger, stronger, faster. Šlape to bez větších zaváhání, ale vlastně chvílemi až příliš na jistotu. Ve třinácti uměla děcka svoje vztahy vyhrotit i v osmdesátkách, nepochybuji o tom a trochu mě mrzí to opatrné našlapování kolem. Každopádně, letos ještě o něco víc než před rokem je vidět, jak moc je to Dufferovic dítko, se kterým si rozumí nejlépe oni. To režijní drolení dost bije do očí a na plnou palbu se to vyšvihne až v úplném závěru. Koketoval jsem s tou myšlenkou už minule, ale tenhle nepřiznaný filmový portál do Black messa ocení devět doktorů Freemanů z deseti. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři roky jsem si dal pauzu od první série a konečně jsem si pustil druhé pokračování. Muselo to být pro bratry Dufferovy velice těžké přijít s novým originálním nápadem pro samotnou zápletku a zároveň zanechat všechny vydařené aspekty první série, jež si ihned získala široké spektrum fanoušků. Ale mohu vám s čistým svědomím sdělit ten fakt, že se všechno povedlo. Hlavní skupina zůstala pohromadě, já jsem si fakt zamiloval jejich vtipné dialogy, jež vás mnohokrát dost rozesmějí. U šerifa Hoppera 👮 zůstalo vše při starém, jedna z mých nejoblíbenějších postav v celém seriálu, prostě tak odvážný člověk s citem pro spravedlnost, jenž chce každému pomoci, toho si snad oblíbí každý. Dále pak zajímavá věc, o které se chci zmínit.....co se to stalo se Stevem ? Z nenáviděné postavy z jedničky se stal buddy parťák Dustina, jejich duo a rozmluvy mezi nimi považuji za perfektní přírůstek do tak již brilantně fungujícího konceptu. Příběh opět na úrovni, triky na seriálovou tvorbu taktéž úctyhodné👾, osmdesátkový feel s dobovými hudebními peckami🎧.......co víc si přát😊. Konec se Dufferům povedl neskutečně vygradovat. Uvidíme, co přinese třetí série s malinko dospělejším nádechem (holt, musí se počítat s tím, že ti herci nezůstanou dětmi napořád😞.....puberta už je tady !). Za mě dávám 90 % ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle rychle jsem ještě žádnou sérii nezhlédl, a kdyby neexistoval spánek, tak by to bylo dokonce ještě dřív. Dořeší se události z jedničky, na které se prve nedostalo a které mě zajímaly. Nabídnutá různorodost, více perspektiv a příběhové linky na mě tentokrát zafungovaly bez výjimky, záhady nepřerůstají tvůrcům přes hlavu, ukázal se pravý potenciál a nové postavy lehce zapadnou mezi ty známé. Snad si i budoucí série udrží kvalitu a budou nadále úspěšné. (Netflix) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti predchádzajúcej sérií výrazné zlepšenie. Postavy, určité pravidlá s ktorými sa postavy musia vysporiadať a ktoré sa týkajú mimosveta a rovnako aj vzťahy, ktoré sa medzi nimi budujú. Má to silnejšiu atmosféru, oproti prvej sérií to využíva všetky možné prvky od lakačiek alebo ukázaním inej stránky temného mimosveta. Je to funkčné, zábavné, má to parádnu atmosféru a skvelý soundtrack a hlavne to nezanecháva takú pachuť niečoho nedotiahnutého ako prvá séria. Už mi tu nevadilo takmer nič a zhltol som to aj s navijákom. Konečne Dufferovci dupli na plyn a ukázali skvelú kombináciu Spielbergovej fascinácie mladým hrdinom a Kingovou fascináciou monštrami, ktoré obývajú nudné a nezaujímavé mestečko. Za mňa plný počet a naozaj ma to potešilo. 2. séria - 100% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je možná o maličký ždibec horší, přesto je stále výborná. A hlavně ta chemie mezi všemi aktéry, ta tam prostě pořád je. Vůbec nic mi nevadilo a odbočení v sedmém dílu mně přišlo taky hodně OK. Celá působí velmi přesvědčivě k čemuž přispěli i nové, herecké tváře, kde bych asi jmenoval Seana "Křepelku", na kterého jsem od LOTRa málem zapomněl. Winona se taky trošku zklidnila, malí kluci spolu s Jedenáctou jsou pořád k sežrání a spolu s Davidem hrají ještě líp, než minule a tak mi prostě a jednoduše nezbývá, než hodnotit známkou nejvyšší. Teď můžu jen tiše doufat, že tahle dvojka bude takový předskokan k té poslední, co se snad chystá za rok. Pokud bude lepší, než předchozí dvě, nebudu se vůbec zlobit. ()

Galerie (320)

Zajímavosti (33)

  • Nancy Wheeler (Natalia Dyer) se s konspirátorem Murraym Baumanem (Brett Gelman) domlouvají, jak novinám a veřejnosti přijatelně podat zprávu o aktivitách v Hawkins National Laboratory. Bauman navrhne, že smrt Barbary vysvětlí únikem smrtelných toxinů. Nancy k tomu dodá: „jako únik na Three Mile Island“. V jaderné elektrárně Three Mile Island v Pensylvánii skutečně došlo 28. března 1979 k úniku radiace mimo zařízení elektrárny. Do roku 2019 se jednalo o nejhorší jadernou havárii na území USA (stupnice INES-5). (efenberger)
  • V městečku Hawkins láká poutač před kinem na film Terminátor (1984), který měl v té době premiéru. (Rominator)
  • Karen Wheeler (Cara Buono) si ve vaně čte knížku „Heart of Thunder“ („Bouřlivé srdce“) od Johanny Lindsey. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama