Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč?! Toto je evidentně bonusový díl určený pro zaryté fandy (taky bych si jej pustil a rád, ale až po zkouknutí celé řady), ale zařadit jej jako plnohodnotný sedmý díl série? Je natočen v jiném rytmu a zásadně zpomalil (=zastavil) všechny ostatní dějové linky. Tento formát se mi vůbec nezamlouvá, snad to bylo naposled... ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se úplně vymyká ostatním, neboť Eleven jde hledat svoji sestru, která se nachází mezi punkáči. Celý tenhle díl se odehrává v této komunitě a El to s punkovým feelingem neskutečně sekne. Mě vůbec nevadí, že se řeší něco jiného, díl prostě odsýpá jak má a mě baví, jak se seriál dále vyvíjí. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa rozhodli nakrútiť niečo absolútne odlišné čo doposiaľ a riskovali tým rozdelenie publika na dva tábory, čo sa aj stalo. Mňa táto odbočka, ktorá sa sústreďuje na Jane a jej ďalší osud, pretože sa ocitá na križovatke, sadla. Celý čas sa to tvárilo, že nás čaká veľkolepé finále v meste, ale záver ma naopak príjemne prekvapil akýmsi ráznym utnutím. Som zvedavý, či sa k sestre ešte niekedy vrátime. ()

Cako_SK 

všechny recenze uživatele

Naozaj najslabšia "zbytočná" časť série. Presne toto nemám rád na seriáloch. Musí byť veľa častí a nápady časom dochádzajú, tak vymýšľajú podobné slabé odvary... Ako nebola to úplne hrôza, ale viac ako tri hviezdičky si to nezaslúži. No dúfam, že ďalšie časti budú už len lepšie :) nakoľko som zatiaľ so seriálom nadmieru spokojný. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovský nezvyk který ale jde přijmout? Já si myslím že ano a rozhodně to není tak zlý jako propad hodnocení na této epizodě. Epizoda se zcela oddálí od hlavního příběhu série ale celkem dobře a je to suprový odpočinek od toho všeho. Konec série se blíží a já čekám výborné finále jako minulou sérii! 7,5/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama