Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Show stopper“ v pravém slova smyslu. Dodnes si pamatuju, jak jsem tenhle díl nesnášel a že vůbec nezapadal do aktuálního děje. Už v pátém díle se začaly osudy hlavních postav tříštit a El dostala si vytáhla tu nejslabší dějovou linku. Puncrocková parta její sestry je totálně nesympatická. El se s nimi vydá na lov padouchů a tvůrci se tváří, že je to velká sranda. Totálně mimo. ()

denbrough 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl? Pche.... I tenhle díl byl za pět. Nevím, ale čím dál víc zjišťuju, že s touhle režií bych se dokázal dívat snad i na dětství Mikeovi prababičky nebo já nevím.. Prostě pro mě top seriál. Snad se to v posledních dílech nezvrtne. Ale pochybuju. Přeju si, aby Stranger things nikdy neskončily.. :-( ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

El vyhľadá stratenú sestru. osmičku, aby zistila kde je jej skutočný domov. Netflix dokázal o jeden diel predĺžiť seriál aj za cenu epizódy, ktorá deju pomohla iba v tom, že si El urovnala v hlave niekoľko faktov a zistila, kde je doma. Kedže dej druhej série jej príliš času na realizáciu nedal a svojich fanúšikov si našla, tvorcovia to vynahradili v tejto časti v úlohe, ktorá však zakríknutej jedenástke z prvej série vôbec nesadla. K natiahnutiu série o jednu časť však postačujúce. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa rozhodli nakrútiť niečo absolútne odlišné čo doposiaľ a riskovali tým rozdelenie publika na dva tábory, čo sa aj stalo. Mňa táto odbočka, ktorá sa sústreďuje na Jane a jej ďalší osud, pretože sa ocitá na križovatke, sadla. Celý čas sa to tvárilo, že nás čaká veľkolepé finále v meste, ale záver ma naopak príjemne prekvapil akýmsi ráznym utnutím. Som zvedavý, či sa k sestre ešte niekedy vrátime. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč?! Toto je evidentně bonusový díl určený pro zaryté fandy (taky bych si jej pustil a rád, ale až po zkouknutí celé řady), ale zařadit jej jako plnohodnotný sedmý díl série? Je natočen v jiném rytmu a zásadně zpomalil (=zastavil) všechny ostatní dějové linky. Tento formát se mi vůbec nezamlouvá, snad to bylo naposled... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama