Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (339)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět a to hlavně na začátku, že tvůrci tak trochu vařili z vody. Chyběl tomu ten originální nápad, myšlenka, provedení něčeho, co prostě vidíte poprvé a nemůžete se toho pořádně nabažit. Což v téhle série vůbec nefunguje a zhruba do pátého dílu jsem vůbec nedoufal, že dám víc, než čtyři. Tohle vše zachránil díky bohu závěr, který funguje skoro na sto procent a díky němuž jsem ochoten (asi neprávem) přihodit ještě jednu hvězdu navíc. Odcházet se má umět v nejlepším, což se Stranger Things plus, mínus povedlo. Jenom po úplném, titulkovém konci absolutně netuším, co se na nás ještě (do budoucna) chystá. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po druhé řadě jsem se trošku bál kudy se bude ubírat ta třetí.Ne snad,že by ta druhá byla špatná,ale po výborné první to měla sakra těžké.Třetí řada se v prvním díle opatrně rozjede a hned v tom druhém rozbije všechny obavy na atomy.Tempo které bratři Dufferovi nasadí je extrémní a děj vyloženě letí kupředu a nutí diváka hltat díl za dílem.Atmosféra se dá krájet,nechybí odlehčené a vtipné momenty a pak přijde finále,kterému se podaří všechno skloubit dohromady a vyždíme i nějaké ty emoce.Sem moc zvědavý co přinese čtvrtá řada...90% ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemůžu mluvit o nějakém zklamání, na to je celá série pořád až moc dobře odvyprávěná a formálně strhující. Jen mi už některé prvky zkrátka vadily - především je znát, že nejsilnějším se seriál stává, když se plně věnuje svým postavám, zatímco záchrana světa už zde vyznívá tak nějak nuceně a neoroginálně. To zčásti omlouvám tím, že tahle série je značně vystavena kolem parodování osmdesátkových vzorců a zesměšňování neschopných iracionálních Rusů (s výjimkou jejich Terminátora, jemuž musí dát na držku až tlustý Rambo). Ale pak jsou mezi to nadnesené putování supertajnou podzemní základnou a road trip s usměvavým ruským dezertérem vklíněny ty smrtelně vážné a někdy až dost brutální scény, které jsou sami o sobě většinou skvělé, ale nějak mi to dohromady nepasovalo. V součtu to ovšem nejsou drastické výtky, pořád si to drží autorský ksicht a unikátní atmosféru a každá epizoda má co nabídnout, nemluvě o jejím promyšleném komunikativním uspořádání a informační návaznosti. Na další nášup se těším, ale už nevěřím v tak čisté a originální schéma jako v prvních sériích. 85% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria priniesla opäť to isté, tentokrát si však svet Upside down vyhliadol inú obeť a keďže sa jednalo o najneobľúbenejšiu postavu tak ju mohli nechať aj umrieť. Otvorený prechod, príšera, víťazstvo nad ňou a neúplné zavretie fungovali najlepšie v druhej sérii. V tejto sa príliš tlačilo na pílu v oblasti ruskej hrozby, LGBT Robin, skorumpovaného starostu a armády, ktorá opäť neprišla včas a prirodzene 8 ročnej kakaovníčky ktorá si uťahuje z dospelého plešatého belocha. Už to skrátka začína byť všade a je to otravnejšie ako pionierské šatky. Netflix zadarmo na mesiac priniesol svoje ovocie a tretiu sériu som zvládol za jediný deň. Aktualizácia komentára: sérii Dark Stranger Things nesiahajú ani po členky. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasné, seriál nabral výborné tempo, zápletka skvělá, perfektně napsané a zahrané postavy a nečekaně kvantum nefunkčniho humoru. Tohle bylo pohlazení na duši, a nejlepší výkon? Prostě Millie Brown to dotáhne daleko, je to neskutečně sympatická a talentovaná herečka a samozřejmě David Harbour, ten nezklamal. Zde, narozdíl od předchozí série, nemám co bych vytkl. Hrozně se mi líbil ten kontrast humoru a dětských problémů s hororovými a Gore prvky, které se nenásilně střídaly, důraz na věci z osmdesátých let a inspirace terminátorem ale jen v ruském vydání. Úžasné ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Krámek Scoops Ahoy, kde Steve Harrington (Joe Keery) a Robin Buckley (Maya Hawke) prodávají zmrzlinu, je vymyšlený. Spousta jiných obchodů na Starcourt Mall skutečně existovala (Orange Julius, Sam Googy či Waldenbooks). (Kacitr)
  • Telefonní číslo Murrayho Baumana (Brett Gelman) "618-625-8313" je skutečné. Po zavolání můžeme slyšet Baumanův hlas na záznamníku, který velmi specifickým způsobem vyzývá všechny, kteří nejsou jeho matka nebo Joyce Byers (Winona Ryder), aby zavěsili a nikdy už nevolali. Bauman také chce Joyce osobně sdělit určitou zprávu, o které tvrdí, že „není dobrá, není špatná, ale je to něco!“ (Doom351)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama