Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (337)

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série osmdesátkového nerdgasmu mě přiměla poněkud odpustit druhé sérii, ale zároveň bez okolků říkám, že třetí série je lepší než první. Byť je pravda, že se stárnoucími hrdiny dostává vedle temné atmosféry mnohem větší prostor i mladistvá romantika a láska a poměrně značně přitlačili tvůrci, co se humoru týče. Velice jsem se bavil a těším se na čtvrtou sérii, která bude mít patrně dost těžkou pozici navázat, zejména po tom srdceryvném loučení v poslední epizodě... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních dvou sérií, které byly vynikající, je trojka maličko slabší, ale jen maličko. Prosluněné léto nabízí zase trochu jinou atmosféru (ta podzimní/zimní mi asi seděla víc), obchoďák poskytuje super kulisy, zmrzlinářka Robin je fakt skvělá postava, Rusáci tomu dodávají skvělej šmrnc konce studený válku a monstrum je fakt hnusný. Těším se na čtvrtou sérii. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Great scott! Duffer bros. se absolutně utrhli ze řetězu, nabídli perfektní adrenalinovou jízdu, a v neposlední řadě převzali klasická klišé osmdesátkového béčkového blockbusteru a implementovali je do strhujícího a lehce sebeparodicky stylizovaného multi-žánrového podobenství, který se na televizních obrazovkách jen tak nevidí. Hlavním záporákem zde však nejsou demogorgon nebo demo-pejsci či jiný mutli-dimenzionální příšery, ale hormony a puberta. Samozřejmě, i nyní Podivnější věci akcentují osmdesátkovou popkulturu zdaleka nejpoutavěji, ale protentokrát jsou stěžejními příběhovými motivy dospívání a postupné loučení s dětstvím, díky čemuž se divák zaryje pod kůži postav jako nikdy předtím - jenže právě subžánrovou rovinu vztahové feel-good dramedie mám u Stranger Things ze všeho nejradši. Tento signifikantní element slouží jako pomyslný stavební kámen/důležitá přísada téhle 7 a půl hodinové multi-žánrové nálože, která je konceptuální plejádou a lahodným koktejlem teenage komedie, retro bijáku, detektivky a mysteriózního hororu, který dokáže brilantně balancovat jak mezi komorním dramatem, tak opulentním epickým spektáklem s velkolepou výpravou...... Co dodat? Millie Bobby Brown je sice herecká extratřída, ale za mě si celou třetí sérii pro sebe ukradl Dacre Montgomery v roli Billyho. No a finální epizoda je nepopsatelná katarze, nemilosrdná vydíračka, ždímák slz, hotový gejzír emocí a fenomenální nadstandard quality TV. Kolem a kolem, to vše tvoří báječnou letní limonádu, která prostě nemá chybu. Velká obrazovka a kvalitní ozvučení povinností! Stranger Things mě ještě nikdy takhle extrémně nebavili - Oчень красиво! Aneb jak jednou zpíval Ziggy Stardust ve svým kultovním šlágru: "We can be heroes. Just for one day." ........ PS: Pasáž vzdávající hold legendárnímu Návratu do budoucnosti doprovázená originální hudbou Alana Silvestriho je totální top strop! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se povedla. Ano, ze začátku je to možná trošičku zdlouhavé, ale pak díl od dílu je to napínavější a vtipnější. Z dětí se najednou stávají puberťáci, takže se řeší nové problémy, hlavně láska. Zpívající scéna s Dustinem a Suzie bylo to nejlepší, co jsem letos v seriálu viděla, opravdu jsem si to užila. Moc se těším na závěrečnou sérii, jen doufám, že se to nebude až moc opakovat. ()

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Surne hladam transport na svoju domovsku planetu. Neviem, ktora to je, ale ked citam okolite reakcie, Zem to urcite nebude😢za mna 5-6/10 a aj to iba vdaka vynikajucemu poslednemu dielu a super pasazam s monstrom (tie ma bavili cely cas). Vsetko, co ma bavilo na dvojke bolo prec a co ma tak stvalo na jednotke bolo este posilnene. Nemozem si pomoct, ale ja som tam tu atmosferu, napatie a sympatie k postavam (az na chvilkove zachvevy - cca 5 minut na diel) vobec necitil. Vykradanie die hard, terminatora alebo invazii lupicov tiel uplne mimozne. Ako sci-fi verzia Red Dawn je to akceptovatelne, pretoze to ma rovnaku kvalitu ako Milliusov film. Velmi som tomu isiel vpred a velmi som chcel nech ma to bavi, ale bohuzial. Vy ostatni si to uzite (myslene bez sarkazmu). Dalsiu seriu uz kvoli zvedavosti nedam. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Záběry ze Starcourt Mall se natáčely v obchodním domě v Georgii. Zmatení zákazníci během natáčení často omylem zabloudili přímo na plac. (Kacitr)
  • Ikonická scéna duetu Dustina Hendersona (Gaten Matarazzo) se Suzie (Gabriella Pizzolo) při písni "Never Ending Story" (Limahl) není z technického hlediska proveditelná. Radiostanice jsou takzvané simplexní komunikační zařízení. Čili mohou v jeden okamžik pouze vysílat či přijímat. Proto účastníci používají na konci každého sdělení slovo „přepínám“ (anglické „over“), čímž si mezi sebou předávají slovo. Když tedy oba zmáčknou PtT (Push to Talk) tlačítko, jejich stanice přestanou přijímat a pouze vysílají, takže se vzájemně neslyší. V této scéně Dustin a Suzie přeladí na společný kanál, aby je slyšeli i ostatní zainteresovaní. Ti by v tu chvíli slyšeli pouze Dustina, protože Suzie se nachází o cca 2 000 km dál (pokud by byli zhruba stejně daleko, ostatní by slyšeli jen hlasitý šum). Nejedná se však o neznalost nebo chybu filmařů. Vzhledem k obsahu seriálu je to jen drobný ústupek realitě. (efenberger)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama