Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy a Jonathan sledují novou stopu, Steve a Robin se vydají na tajnou misi a Max s Eleven jdou nakupovat. Vystrašený Billy má vize, které nevěstí nic dobrého. (Netflix)

Recenze (47)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jonathan sa dostáva na stopu potkanom, Dustin sa snaží rozlúštiť ruský kód a Max sa spriatelí s El. Šerif prikáže Mikeovi aby stále nechodil za El čo vedie k ich rozchodu. Zase tie ruské stopy to už musí každému normálnemu človeku vadiť, aj keď je pravdou že v čase keď sa príbeh odohráva to ešte zmysel malo. Inak celkom dobré zvládnuté nakupovanie El s Max, ale inak stále priemerný rozbeh. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Evil Russians!" Proč jsou rusové v každém filmu za ty špatný? Nabušená epizoda, ve které v každém koutu maloměsta (s vlastním supermarketem!) Hawkins celou dobu děje něco zajímavého a nevídaného. No, nevídaného spíš ne, ale všechny postavy, mezi kterými se příběh prolíná, jsou krucifix zajímavý ten drive seriálu mě dostává k šílenství.. ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria je v tempe zatiaľ niečo medzi prvou a druhou. V podstate tu máme tri skupinky, ktoré na čosi prišli a začínajú si s tým lámať hlavu. Vlka samotára, ktorého úlohou však nie je byť vlkom samotárom... A to sa zrejme mnohým obyvateľom páčiť nebude. No a potom tu máme ďalšie tri skupinky, ktoré sa zaoberajú primárne vzťahmi medzi sebou a inými postavami. Zatiaľ príjemne vtipné, nadsadené a zároveň silne kontrastné so slušne hororovo ladenými scénami. Tie v sebe nesú čosi z druhej a čosi z prvej série. Ťažia z lokácií a neznámeho atmosféru, pričom využívajú aj efekty, ale vo veľmi, veľmi rozumnej a gustióznej miere. Silné 4* ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Rusové dělají nějakou špionůž či nekalost, dokonce už máme i tým co to vyšetřuje (Dustin, Steve, Robin), dokonce se nám už vytvořila temně temná postava z Billyho(bratr Max), ale pořád tyto důležité linky mají jen okrajové časy na obrazovce a všechno je vyplněné trochu otravnou vatou, kterou bych snesl v prvním díle této série... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opat detske prekaracky, "investigativa" pre mladucke publikum a v zavere minutove nahliadnutie k priserke s vlasatym plavcikom. Ani pri tejto epizode nerozumiem tomu divackemu nadseniu. Ozaj velmi slabucke a i ked to par scenami, hudbou, kostymami a ucesmi pripomina roky 80te, je to nostalgicky dovod, aby sme opat skoncili v cervenych cislach? Opat takmer ziadna atmosfera, ci posun v sci-fi/mystery linii. Ak teda pominiem Winonou absolvovanu vedecku prednasku o magnetizme. :) 30% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama