Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy a Jonathan sledují novou stopu, Steve a Robin se vydají na tajnou misi a Max s Eleven jdou nakupovat. Vystrašený Billy má vize, které nevěstí nic dobrého. (Netflix)

Recenze (47)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Billy má halucinácie. Nancy a Jonathan sú na stope potkanov. Dustin odhaľuje Ruské spiknutie. Hooper je odmietnutý. Trinástka začína naplno žiť svoj teenegedream. Prevedenie: V podstate sme sa nič moc nového nedozvedeli a nebyť tam scénky s nakupovaním asi by som išiel s hodnotením ešte nižšie. Scény s podkaňou príšerou zatiaľ tiež celkom tešia. Pocity: Ako sme sa dobre rozbehli tak teraz zas stagnujeme. Časti sa hrajú na teenege filmy z 90. rokov a tajomno je iba na pozadí. Mám rád časti kde sa niečo deje. Tieto, ktoré iba umelo posúvajú príbeh a majú navodiť pocit gradácie by si tvorcovia kľudne mohli odpustiť. 45% ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obchodné centrum pokazilo občanom Hawkinsu deň, a tak sa ide na protest. Mike si drží odstup od El a tá mu dá kopačky. Pane Bože, to je také úžasné! Žartujem. Ak uplakaných teenagerov bavia cuclanice, tak ok, ale prosím nepchajte to do Stranger Things! Rozumiem že treba seriálik spraviť viac pre deti, ale čo je veľa, to je veľa. Steve stratil svoje čaro. Za to sa kamaráti s Dustynom. Nechce sa mi veriť že po prvých dvoch sériach som dostal toto... ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem ráda, že druhej díl nepokračuje ve stopách předchozího. Sice mě tady pořád strašně serou ty děcka (hlavně Eleven s Max), jsou v pubertě, beru, ale až takhle otravný fakt musej bejt sakra? Každopádně krom toho už zase seriál jede na temnou záhadnou atmosféru 80tek, a i když je to pořád stejný téma, tvůrci dokázaly přidat nějaký originální prvky. Příště doufám, že už bez otravných děcek. Hodnocení: 7,5/10 ()

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda Strangers Things pokračuje v tempe a atmosfére prvej epizódy. Atmosféra pomaly začína hustnúť a príchod zla do Hawkins je už neodvratný. Tento krát sa mi samotné stvárnenie zla a celí jeho koncept začína páčiť viac ako v minulej sérii. Tak snáď to tak bude pokračovať. Jednotlivé príbehové línie sú stále oddelené. Pričom zatiaľ je trojka Dustin, Robin a Steve najlepšia. Škoda Nancy a Jonathana ich príbehová linka mi zatiaľ nepríde až tak zaujímavá tak snáď sa to zmení. Pokračuje sa tiež v rozvíjaní jednotlivých vzťahov a tomu je venovaný zatiaľ veľký priestor. Som zvedavý či to tak bude aj naďalej a, či to seriálu pomôže alebo ho skôr bude ťahať dolu. Aj druhá epizóda zatiaľ fajn. Snáď to tak bude pokračovať. Klasických 80%. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Evil Russians!" Proč jsou rusové v každém filmu za ty špatný? Nabušená epizoda, ve které v každém koutu maloměsta (s vlastním supermarketem!) Hawkins celou dobu děje něco zajímavého a nevídaného. No, nevídaného spíš ne, ale všechny postavy, mezi kterými se příběh prolíná, jsou krucifix zajímavý ten drive seriálu mě dostává k šílenství.. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno