Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (337)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria priniesla opäť to isté, tentokrát si však svet Upside down vyhliadol inú obeť a keďže sa jednalo o najneobľúbenejšiu postavu tak ju mohli nechať aj umrieť. Otvorený prechod, príšera, víťazstvo nad ňou a neúplné zavretie fungovali najlepšie v druhej sérii. V tejto sa príliš tlačilo na pílu v oblasti ruskej hrozby, LGBT Robin, skorumpovaného starostu a armády, ktorá opäť neprišla včas a prirodzene 8 ročnej kakaovníčky ktorá si uťahuje z dospelého plešatého belocha. Už to skrátka začína byť všade a je to otravnejšie ako pionierské šatky. Netflix zadarmo na mesiac priniesol svoje ovocie a tretiu sériu som zvládol za jediný deň. Aktualizácia komentára: sérii Dark Stranger Things nesiahajú ani po členky. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím více akční, více humorné, méně tajemné (téměř žádné scény v Upside Down nebo info o tomto světě). Jestli to je plus nebo minus si musí každý rozhodnout sám. Za mě to byla opět peckovní série. Stejně jako předchozí se pořádně rozjela až se třetím dílem, byl to ale takový nářez po scénáristické, akční, humorné, technické a hudební stránce, že pomalejší rozjezd lze přehlédnout. Průchod dětí tajnou SSSR základnou byl sice až moc jednoduchý, nicméně vše bylo bráno s nadhledem a humorem, že s tím taky nemám problém. Sezona postupně gradovala s každým dílem a každou přibývající minutou, závěr byl opět parádní a hodně emotivní. Opravdu palec nahoru a šup sem s další sérií. HBO se může od Netflixu učit, jak vypadá sezona, na kterou se čeká dva roky... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekání na tuto sérii bylo zatím nejdelší a tak byla očekávání logicky největší. A vyplatilo se. Třetí série je nářez. Osm bombastických dílů, které opět těží ze všeho, čím se tato série proslavila. Osmdesátková atmosféra tu dostává hlavní slovo tak do půlky seriálu, než se specifikuje příběh a ve druhé půli se rozjíždí výrazná příběhová linka. Bylo super opět vidět partičku kolem El, i když stárnou jako my všichni. Navíc se mi líbilo i to, jak jsem si během této série udělal vztah k postavám, ke kterým bych to předtím ani neřekl. Až mi ke konci bylo sakra smutno. A jelikož těch emocí bylo víc než dost, můžu s klidným svědomím říct, že třetí série Stranger Things je zatím to nejlepší, co jsem z letošních seriálů viděl a co ve mně zanechalo vzpomínku. Už aby bylo pokračování! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Star Wars. - A New Hope? - A New... what?" Dva roky čekání u konce a bratři Dufferové mi opět dávají narozeninový dárek. Stranger Things u mě opět boduje. Ta atmosféra jakou seriál funguje je prostě naprosto vynikající. 80tá léta na vás dýchají a tentokrát se dočkáme Terminátora, Návratu do Budoucnosti a Nekonečného příběhu. Každý díl si užívám a tak jako předloni a rok předtím jen žasnu jak dobrý tento seriál vlastně je. Herecky je to stále stejně opojné. Navíc se už k tak velkému ansáblu připojila Maya Hawke, která je sexy má mámě a sympatická po tátovi. Do party zapadla jak se patří. Ovšem i toto léto je v Hawkinsu o zábavu postaráno. Temný přízrak se vrací a tentokrát sebou bere živé i mrtvé. Staví armádu a líbí se mi, že třetí řada nekopíruje ty předchozí, ale jde podle jiné šablony. Skupinky hrdinů po dvou, po třech pátrají na vlastní pěst a až na konci se vlastně sejdou. Zápletka mě baví, opět je správně tajemná, slizká a hororová. Navíc samozřejmě i zábavná. Tento rok mám navíc poprvé pocit, že se o svoje hrdiny bojím. A každý z nich může umřít. Nakonec si i s tímto problém Dufferové poradili. Já prostě zase nemám slov. I tentokrát je Stranger Things něco výjimečného a baví mě to každým coulem. Klenot od Netflixu se opět překonal a já se strašně moc těším na čtyřku. Sice po epickém finále nevím, kam to chtějí tvůrci směřovat. Ale mají mojí plnou podporu. Už teď se mi po Lucasovi, Dustinovu, Mikovi, Willovi, Stevovi a Eleven stýská. Šup jsem s další řadou ať dlouho nečekám. Opět seriálová událost roku. (98 %) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treti sezona prozatim nejslabsi clanek serialu, uvidime co se bude dit v budoucnu - uz ted mi prijde divny, ze Hopper bude zpatky... Na tomhle serialu se mi libila ta melancholicka nalada a - v ramci moznosti - uveritelnost. Ta se pocatkem treti rady kompletne vyparila uz tim, jak neviditelnej mind flayer prepadnul Billyho... JAK? Zakladna zlych rusaku mi prisla naprosto debilni a infiltrace tyhle super-moderni zakladny malyma detma jeste vic. Nova postava Robin mi prisla zajimava, ale proc z ni museli udelat lezbu?? Jedna se o serial z pulky 80. let, halo??? Ocividne to nebyl zamer tvurcu (bratru Dufferu), protoze skoro celou dobu ma Robin na Harringtona narazky a smeruje to ke vztahu - ale udajne na popud herecky (nebo mozna obou mladych hercu) to na posledni chvili zmenili na gay postavu. Profesionalni recenze samozrejme nesetrily komplimenty k tomuto kroku, ale staci zajit na fora o serialu (pripadne klidne i na reddit) a je evidentni, ze nejsem jedinej, komu tenhle krok prisel zbytecnej. Klidne mohli udelat, ze je jeji postava heterosexualni, ale proste se ji Harrington nelibil.. ale ne, museli udelat gay postavu, aby byli inkluzivni. Fuck off s temahle politickyma gestama uz... ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Logo nemocnice Hawkins Memorial Hospital je odkazom na film Halloween (1978), kde je takmer totožné logo použité pre nemocnicu Haddonfield Memorial Hospital. (Marceloo)
  • Když se Dustin Henderson (Gaten Matarazzo) vrátí z tábora smutný, že přátelé zapomněli na jeho návrat, po pokoji se mu díky schopnostem Eleven (Millie Bobby Brown) rozutíkají všemi směry hračky za zvuků známého soundtracku ze snímku Gremlins (1984). (Kacitr)
  • Záběry ze Starcourt Mall se natáčely v obchodním domě v Georgii. Zmatení zákazníci během natáčení často omylem zabloudili přímo na plac. (Kacitr)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama