Reklama

Reklama

VOD (1)

El a Max hledají Billyho, a Will proto vyhlašuje den bez holek. Steve a Dustin sledují podezřelé živly a Joyce a Hopper se vrací do laboratoře Hawkins. (Netflix)

Recenze (45)

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pôjdem asi proti davu, ale táto epizóda mi prišla o niečo slabšia. Hlavne prvých asi pätnásť minút sa riešia len vzťahové problémy, čo nie je síce úplne nezaujímavé, ale ani príliš zaujímavé. Také nijaké. Stále je to vysoko zábavné a zaujímavé len mňa by viac zaujímalo práve to zlo, ktoré sa pomaly blíži do Hawkins. V druhej polovici epizódy sa to opäť rozbehne a príbeh naberie grády. Bohužiaľ tejto epizóde hlavne vinou začiatku nemôžem dať viac ako 3z5. Napriek tomu sa teším na ďalšie. Slabších 70%. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabota. Cítim, že sa to pomaly rozbieha a akonáhle sa jednotlivé postavy a skupinky začnú spájať do jednej veľkej, tak sa to prudko zlepší. Zatiaľ ale fakt bieda a dole palec za miniatúrny priestor pre božieho Jakea Buseyho. Navyše podstatná časť postáv ako keby nejakým čudným spôsobom osprostela (hlavne šerif, ale aj mnohí ostatní). ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak ste doteraz neverili v magickú symboliku, možno Vás 3tia epizóda 3tej série tohto mysteriózneho miš-mašu presvedčí. Všetko sa v nej totiž rozbieha na plné obrátky a to za ťaživej atmosféry upršaného Hawkinsu. Šachové figúrky sú vo výhodných pozíciách na oboch stranách šachovnice. Začína sa duel dobra a zla a neostáva nič iné ako čakať kto urobí lepší ťah. A aby som nezabudol, hrdinovia skutočne dospievajú. Nie je to len na oko. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Atmosféra začína hustnúť. El a Max sa snažia nájsť Billyho a dúfajú, že nemá prsty v zmiznutí plavčíčky. Hooper a Joyce sa vracajú do laboratórií aby odhalili záhadu magnetov. Prevedenie: S príbehom to ide ako na hojdačke. Akoby každú časť tvoril iný produkčný team. Najprv sú časti plytké a bez nápadu a potom dostanete takúto atmosférickú a príbehovo vygradovanú jednohubku od ktorej sa nedá odtrhnúť. Jednoducho to nechápem. Prečo si seriál nevie držať štandard. Pocity: Napravená reputácia z predchádzajúcej časti. Vynikajúci diel. Tá atmosféra z laboratória, alebo to počasie vonku. Úžasné. 98% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze šerifa se stále více a více stává b*bec, ale né ten co známe z první série, kde si kompenzoval strátu své dcery, ale prostě komediální b*bec. Mike, Lucas a Will, už tři díly řeší problémy s holkama, ale nikterak pro diváka zábavně, "naštěstí" Will už zase padá do těch problémů s The Upside Down. Dustin, Steve a Robin, trochu komicky rozkrývají ruskou tajnou akci na půdě USA, do čeho je bůh ví kdo všechno zapleten ve městě Hawkinks a Jonathan s Nancy jsou tou zaslíbenou dvojcí jaká drží Stranger Things stále v dospělé úrovni i když i zbylé skupiny už konečně přechází z módu American Pie do vážna. + Samozřejmě Billy, který dostal Heather na svou temnou stranu svého pána... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě je několik odkazů na literární postavu vyšetřovatelky Nancy Drew. Např. v redakci novin The Hawkins Post, kde si zaměstnanci dobírají brigádnici Nancy Wheeler (Natalia Dyer). Samotný název epizody pak připomíná názvy knižních titulů detektivek s Nancy Drew. (Kacitr)
  • V závěru zazní píseň „American Pie“ Dona McLeana z roku 1971. (J.F.B.)

Reklama

Reklama