Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

Isherwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Portál do jiné dimenze už nikam nevede a stal se vedlejším. Zpočátku jsem měl podobné rozpaky, jako mnozí okolo, ale pak Dufferovic v posledních dvou dílech chytnou otěže a je to jízda. Pubertální lásky vytryskly mohutným gejzírem, přátelství se utužila, charakterové proměny svědčí o chuti jít dále, přitom se sem tam vynoří sovětský Terminátor, a pak už jenom láskyplně smlsáváte jednotlivosti. Třeba ten fenomenální rozhovor na poblitých hajzlech obchoďáku a s ním zmrzlinovou bohyni Mayu Hawke, Neverending story, kdy to všechno rupne do správného žánru a injekci destilovaného dojáku rovnou do slzného kanálku. Kouzlo je fuč, ale zbytek světa se točí dál… a taky upside down. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa do tretice všetko najlepšie. Druhú sériu som si dostatočne užil, aj keď sa nedostavilo nadšenie a wow efekt zo série prvej. Možno za to ale môže aj vek hrdinov, že som sa do ich osudov a prvých lások dokázal viac vcítiť. Vyvážená kombinácia skvelého humoru, romantiky, hororu, nostalgie, popkultúry a niekoľkých skvelo nakrútených scén a výjavov s parádnou atmosférou. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fuck. 4. řadu už nechci, páč další umírání bych asi nezkousnul, a to jsem si v polovině této sezóny stěžoval na nesmrtelnost postav. Celkově mi to oproti posledně přišlo sice slabší, ale finální dvě hodiny jsou tak neskutečnej nátěr, že zas musim napálit maximum. Do Stranger Things se lejou nehorázný prachy a jde to vidět, a to nepočítám výborný komediální prvky (dlouho jsem se takhle několikrát v kuse nerozesmál nad running jokeama, situačníma gagama a hláškama) a skvělý dětský herce, který už prostě přirostli k srdci. P.S. Romantický vyznání na záchodcích, Never Ending Story a finální monolog považuju za jedny z top věcí, který sem zatím letos v seriálech viděl. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things svojou treťou sériou opäť nesklamalo, aj keď už sa nám tu neobjavujú starí známi Demogorgoni. Celá séria odsýpa veľmi dobre, nesie sa v pohodovom, príjemnom duchu a podľa mňa nemala ani jednu slabšiu epizódu. Znovu som musel 8 častí čakať na to, ako bude vyzerať finálne monštrum - a tak sa mi to aj páči! Bože, a ten koniec s Neverending Story, to bola absolútna bomba! Som zvedavý, čo prinesie nasledujúca štvrtá séria... ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řada plná klišé a podobností s těmi předchozími, která ale zároveň neskutečným způsobem boostuje práci s charaktery, dialogy, střihem, zvukem, efekty, výpravou i akcí. Ohromně zábavná show, která baví i v momentech, ve kterých bych všechny ostatní seriály vypínal. Na poslední epizodu bych šel klidně i do kina! ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Záběry ze Starcourt Mall se natáčely v obchodním domě v Georgii. Zmatení zákazníci během natáčení často omylem zabloudili přímo na plac. (Kacitr)
  • V úvodu zazní z rádia píseň „Never Surrender“ od Coreyho Harta. (Kacitr)
  • V Sovětském svazu můžeme vidět ruský vrtulník Mil Mi-8, jehož sériový výroba byla zahájena v roce 1965. Patří mezi nejvíce vyráběné helikoptéry. Bylo vyrobeno přibližně 17 000 kusů. (J.F.B.)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama