Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy a Jonathan sledují novou stopu, Steve a Robin se vydají na tajnou misi a Max s Eleven jdou nakupovat. Vystrašený Billy má vize, které nevěstí nic dobrého. (Netflix)

Recenze (47)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šerif je za pekného hňupa a Winona začína byť trochu otravná a proste to nie ej dokonalé. Ale minimálne ostatné postavy a vzťahy medzi nimi fungujú nie síce na jednotku, ale na dvojku áno. Je to paradoxné, že najlepšie na tretej sérii sú zatiaľ práve vzťahy a ústredný hororový/sci-fi príbeh je dosť nudný a nebaví. Teším sa, až sa postupne začnú jednotlivé postavy čoraz častejšie stretať, až vytvoria (dúfajme) nejakú fajnovú megatímovku. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem ráda, že druhej díl nepokračuje ve stopách předchozího. Sice mě tady pořád strašně serou ty děcka (hlavně Eleven s Max), jsou v pubertě, beru, ale až takhle otravný fakt musej bejt sakra? Každopádně krom toho už zase seriál jede na temnou záhadnou atmosféru 80tek, a i když je to pořád stejný téma, tvůrci dokázaly přidat nějaký originální prvky. Příště doufám, že už bez otravných děcek. Hodnocení: 7,5/10 ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čichám čichám zdechlinu. Hlavním záporákem však tentokrát nebude demogorgon nebo demo-pejsci, ale hormony a puberta. Dustin Bezzubka, Steve a Robin jakožto špionážní kontrarozvědka jsou очень красиво, no a Millie Bobby Brown je prostě k sežrání. Už jen aby ty magnety na ledničku začaly fungovat a bude to dokonalý. Stranger Things mě ještě nikdy takhle extrémně nebavili. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Evil Russians!" Proč jsou rusové v každém filmu za ty špatný? Nabušená epizoda, ve které v každém koutu maloměsta (s vlastním supermarketem!) Hawkins celou dobu děje něco zajímavého a nevídaného. No, nevídaného spíš ne, ale všechny postavy, mezi kterými se příběh prolíná, jsou krucifix zajímavý ten drive seriálu mě dostává k šílenství.. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria je v tempe zatiaľ niečo medzi prvou a druhou. V podstate tu máme tri skupinky, ktoré na čosi prišli a začínajú si s tým lámať hlavu. Vlka samotára, ktorého úlohou však nie je byť vlkom samotárom... A to sa zrejme mnohým obyvateľom páčiť nebude. No a potom tu máme ďalšie tri skupinky, ktoré sa zaoberajú primárne vzťahmi medzi sebou a inými postavami. Zatiaľ príjemne vtipné, nadsadené a zároveň silne kontrastné so slušne hororovo ladenými scénami. Tie v sebe nesú čosi z druhej a čosi z prvej série. Ťažia z lokácií a neznámeho atmosféru, pričom využívajú aj efekty, ale vo veľmi, veľmi rozumnej a gustióznej miere. Silné 4* ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama