Reklama

Reklama

VOD (1)

Na staré farmě a hluboko pod obchodním centrem Starcourt číhají podivná překvapení. A Mozkožrout zatím nabírá na síle. (Netflix)

Recenze (58)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jonathan, Nancy a kamaráti s El navštívia v nemocnici pani Dahlcortovú aby sa dostali k Billymu, čaká ich však nepríjemné prekvapenie. Šerif spolu s Joyce zajmú ruského chemika a vydajú sa na cestu do Illinois a Dustinovmu týmusa podarí dostať zo skladu v supermarkete. Mierne zlepšenie s trochu trápnym humorom o kapitalizme a komunizme, ale nato sme si už zvykli aj v detských reláciach. Teda bohužiaľ najmä tam. ()

kudryj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo má nakoukané terminátory, nemůže přehlédnout parodii na tento kult. Ruský ´´špión,, rozhlížející se v lese u vyhořelého auta a scéna na benzínce s evropskou angličtinou připomínající mluvu Schwarzeneggera je jistou připomínkou fenoménu osmdesátek. Děj jede na plné obrátky a finále epizody je delikátní. 120% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec nechutňárna á la The Blob Chucka Russella z roku 1988, mixnutý s jakoukoliv hnusárnou třeba od Carpentera. Jenže než se k závěru dojde, tak to trošku dře a i když je třeba postava ruského Arnolda vcelku cool, tak se do Stranger Things prostě nehodí stejně, jako celá ta ruská konspirace. Ale nač zbytečně kafrat, buďme rádi za kvalitní seriál, ze kterého je cítit láska ke starým dobrým filmům, na něž najdeme spoustu odkazů a které Duffeři dokázali složit ve funkční celek. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tomto díle by do žánru měli opravdu konečně přidat KOMEDIE, protože některé scény jsou opravdu výsměšně směšné. Téměř každá scéna s Hopperem je komicky otravná ("Terminátor", Murray, půjčení si auta, zajatec,atd..) a nezapomeňme na už čtyř člený tým Dustin, Steve, Robin, Erica, kteří se také utápí většinou ve špatné komedii, hlavně postava Erica, ta je pro Stranger Things opravdu zabiják jakékoliv vážnosti, ale nebudeme si nic namlouvat, i ta cesta do hlubin ruské laboratoře nebyla nic úžasného. ... Jediné co bych ještě mohl zmínit je dvojka Nancy a Jonathan, kteří se na konci epizody setkali s přerostlou žvejkačkou v nemocnici, těmto dvoum fandím, tak snad to dají... ()

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, chápu, že tohle je seriál pro děcka, takže na nějaký velký přemejšlení se tady nároky nekladou, ale i těm blbějším z nás přece musí vrtat hlavou, jak je možný, že Rusové byli schopní vyhloubit stovky metrů tunelů a podzemních komplexů uprostřed americkýho města, během studený války, aniž by si toho někdo všiml. A ještě se tam vesele promenádujou v sovětských uniformách. :) Nebo jsem jedinej, komu tohle přišlo tak trochu přitažený za vlasy? ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Když Nancy Wheeler (Natalia Dyer) a Jonathana Byerse (Charlie Heaton) pronásleduje v nemocnici jejich kolega z novin, tak rozbije okénko u dveří, aby se k nim dostal, ale při odchodu z místnosti je sklo neporušené. (Duoscop)
  • V epizodě zazní píseň „Boogie Man“ od Sida Phillipse. (Duoscop)

Reklama

Reklama