Reklama

Reklama

VOD (1)

Čas běží a vrah už je jim v patách. Hopper a jeho parta proto spěchají do města, kde se El s ostatními připravují na válku. (Netflix)

Recenze (45)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hooper bojuje s ruskými agentmi počas osláv 4.júla, El sa podarí odraziť útok tvora z Upside down a Dustin ochraňuje Steva s Robin. Takže celá séria v znamení hrozby z Ruska, Robin sa prizná že je LGBT a americký čávo policajt čo nevládze v teréne dobehnúť spútaného chemika z laborky v pohode rozbije ruských agentov, k tomu prirátajme tenisky Converse a Vans z roku 2018 v čase keď má premiéru film Návrat do budúcnosti a pochopíme prečo dnešná mladá generácia fičí na pozitívnej energii, nemá žiadnu úctu k starším a po vystriedaní 5 zamestnaní za 3 mesiace vidí chybu len a len v zamestnávateľovi. Klasika u Stranger Things je že predposledná epizóda tak akosi zníži jeho úroveň preto, aby sa opäť v poslednej mohol blysnúť. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi to nelíbilo. Bojůvky s Rusáky mě vždycky nechávaly v klidu a v tomto seriálu jsou tak nějak navíc. Vlastně jsem se docela nudil...kromě hoňky s Rusáky a jednoho fightu s potvorou hned na začátku, se toho zase tak moc neudálo. Těch posledních pár minut, mi to vynahradilo jen tak tak. S ohledem na počet epizod je navíc jasné, že se nějaké vypiplané finále konat nebude. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mozgožrút zrovná Hooprovu chatu so zemou. Deti sa zgrupujú a chystajú na záverečný boj. Hooper a Joyce bojujú o život proti Ruským špiónom. Prevedenie: Množstvo pästných súbojov. Prepracovaná grafika Mozgožrúta. Ako aj heroické spájanie všetkých príbehov. Pocity: tento diel spôsobil akurát to, že mám neskutočný hipe na finálny diel série. Všetko sa nakoniec rozhodne na pôde obchodného centra. 95% ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mě sere příběhová linka Dustina a jeho party. Odmítám uvěřit tomu, že se parta děcek dokáže v pohodě dostat do supertajný ruský základny a zase zpátky. Hopper zase najednou dokáže zbít haldu Rusů, který jsou na rozdíl od něj trénovaný. S ostaním zatím spokojenost, doufám že další díl bude aspoň nějakej pořádnej konec. Hodnocení: 6/10 ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. El, Max, Mikeovi s Lucasem a Willem se staví do cesty strašná příšera. Tu sice dokáží omráčit, avšak El je jí kousnuta. Kamarádi jí brzy pomůžou, když se staví v obchoďáku a zavážou jí zranění (přičemž si může s Mikem opět popovídat), Lucas s Max nakoupí petardy vůči příšeře, avšak Janenina krev je již nakažená. Když pátrají po Dustinovi, najdou je až v obchoďáku v oblíčení rusáků. Zachrání je, avšak Jane je již infikovaná a zhroutí se. V noze jí něco roste a ta bolest se nedá snést. Joyce a Hopper se s Alexejem a jejich kamarádem staví na atrakcích, aby našli děti, a tam se Alexej postaví tváří smrti, když ho jeden z trénovaných sovětských vojáků zabije. Billy pokračuje v pátrání po Jedenáctce. Wheelerovi si užívvaí zábavy. Dustinovi, Lucasově sestře, Stevovi a Robin se podaří utéct. Poslední dva zmínění jsou ale zdrogovaní. Utečou na záchody, atam se Steve dozví, že je Robin lesba. Poté se už setkávají s ostatními. 95 - 100 procent. ()

Zajímavosti (6)

  • Červený kabriolet, vystavený ve Starcourt, je Chrysler LeBaron, model z roku 1986. (J.F.B.)

Reklama

Reklama