Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola první: Klub Hellfire (S04E01)

(epizoda)
  • USA Chapter One: The Hellfire Club

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (90)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už bývá u Netflixu zvykem a vlastně i u mě každoročně u jakéhokoliv seriálu počínající prvním dílem - znovu jsme tu měli dlouhonatahovaný úvod, kde jsme zjistili, co naši hrdinové dělají. Zajímavé rozhodně bylo, jak někteří kluci vyspěli a chtějí dospět, zatímco ostatní jsou stále jen děti. Zápletka se ukázala až na konci, takže tady není moc co hodnotit. Párkrát jsem se při epizodě nudil, ale ještě za to nebudu snižovat hodnocení. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale první díl byl hooooodně natahovaný cringe. Úvod nadějný, ale tím to na většinu stopáže skončilo. Trapný dramata i humor a přestárlí středoškoláci. Pro tohle nikdo na ST snad nikdy nezačal koukat. Snad se další díly budou ubírat více k atmosféře jako měl konec dílu, který to zachránil. ()

Reklama

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to tady, první epizoda této velmi očekávané série, a jo kurva, je to moc dobrý a najetý jak blázen. Dospívání a emoce dětí tady úplně překypuje a je to dobře. Scény z DnD a basketballu, které se prolínaly se mi moc líbily. Všechny postavy dostaly svoje slušné intro do téhle série a je to teď dobře rozjetý. Jako úvodní díl to funguje tak jak má a já nemám co vytknout. Hlavní záporák série na konci.... typičo to bude drsný. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní titulky udělané přesně ve stylu mé nejoblíbenější Noční můry č. 3 (Dream Warriors) byly fajn pokusem získat si mě na svou stranu. Ale pak přišlo pokračování strašlivých Cringer Things z předchozí série a při pohledu do obličejů některých postav, které tady už regulérně překročily hranici mezi člověkem a zrůdičkou, jsem řval zoufalstvím. Jinak strašná křeč, všechno totálně nepřirozené... Prostě osmdesátky v barvě duhy. Kdo chce skutečně dobrý seriál z americké střední oněch časů, ať zkusí Freaks and Geeks. Ostatně ono "I hate high school" pochází právě odtamtud. Scény s Freddym Krugerem byly sice okopírovány více než přesně (viz filmy č. 3, 4 a 5), ale to je tak asi jediné pozitivum, které o tomhle cringe festu mohu říct. ()

rasttea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to opět dobrý mindfuck, jen s tím rozdílem, že u prvních tří sérií jsem si musela čistit čakry po třech po sobě sjetých dílech (na jeden zátah jsem nebyla schopná víc dát). Po prvním díle nové série to vypadá, že si čakry budu čistit po každém díle :-)  Od poslední vyšlé série uběhla strašně dlouhá doba, herci mezitím vyrostli. Konexe a dějové linky se mi postupně vybavují. Těším se na Toma Wlaschihu - ten je vždy potěšením na obrazovce, i na place, a i na Dacre Montgomeryho,  i když jeho intenzivní postavu skvěle vynahrazuje od prvního dílu Joseph Quinn. No.... jsem zvědavá, ale nejspíš se na to budu dívat jako na herecký studijní materiál. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama