Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola první: Klub Hellfire (S04E01)

(epizoda)
  • USA Chapter One: The Hellfire Club

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (90)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už bývá u Netflixu zvykem a vlastně i u mě každoročně u jakéhokoliv seriálu počínající prvním dílem - znovu jsme tu měli dlouhonatahovaný úvod, kde jsme zjistili, co naši hrdinové dělají. Zajímavé rozhodně bylo, jak někteří kluci vyspěli a chtějí dospět, zatímco ostatní jsou stále jen děti. Zápletka se ukázala až na konci, takže tady není moc co hodnotit. Párkrát jsem se při epizodě nudil, ale ještě za to nebudu snižovat hodnocení. ()

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekňe slabý začátek. Trošičku teen drama a hodně random bullshitu a takový zoomer joky co mě moc nesedí. Ale ne že bych se vysloveně nudil, uvidíme dál. A ten hellfire typek mě celkem otravoval i když na konci se trošičku vykoupil. Tak to shrnu 50 min nic moc stopáže zbytek dobrej se solidním zakončením a trochu freddy kruger vibes. Ještě aby se objevil englund který prý v téhle sérii má také cameo. Vlastně to docela smrdí nějakým Dream bullshitem. On to the next one ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tak dlouhé pauze, ale hlavně tak dlouhé době od událostí třetí řady je pochopitelné, že tvůrci chtěli diváka seznámit s tím, kam se postavy posunuly a jak žijí. Což byla dobrou hodinu ne zrovna nuda, ale ...všichni jsme byli natěšení na hororovou jízdu. Jenže Duffeři si jedou svoje. Postavy mají rádi, nejsou to pro ně jen figurky. Tento seriál není o monstrech, ale o lidech, kteří čelí mostrům. Takže doporučuji trpělivost. Na konci epizody dostanete, nač jsme tak dlouho čekali. Nové postavy jsou taky fajn...i když některých si člověk moc dlouho neužije. Winona Ryder je v padesáti letech pořád šťabajzna, ostatní "děcka" sice vyrostla, ale už jsou s námi takovou dobu, že není těžké vnímat je jako staré známé. Ty školní trable, kterými si procházejí se dají přežít, ale snad už toho bude míň, občas je to otravné. Jako rozjezdová epizoda fajn. ()

vimluk_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Božínku, miluju to. Dost mé hodnocení ovlivňuje fakt, že jsem fanda téhle značky, ale za mě je to parádní přídavek, na kterém pokud hledáte - chyby najdete, ale což... Já nejsem hnidopich, já si tuhle sérii a příběhy oblíbených postav užívám a po slabší S3 (ta mi přišla až trošku moc ujetá) mi to tempo zatím sedí. Famózní práce s kamerou, soundtrackem a prolínání příběhů jednotlivých postav do jednoho velkého příběhu je s tímto seriálem spjato odjakživa. A záporák parádně strašidelný. Hip hip hurá ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři roky čekání stálo za to! Ten pocit radosti z toho, že vidíte svoje oblíbené postavy, slyšíte tu skvělou hudbu, a celkový styl seriálu stojí za to. Technická stránka je lepší každou sérii a jde vidět, že Netflix do seriálu ty peníze opravdu narval. A já to celému seriálu neskutečně přeji. Jsem zase zamilovaný a strašně se těším na zbytek řady a co si bratři Dufferovi vymysleli tentokrát. Btw poslední hororová scéna, která evokuje Elm Street neměla chybu. Nový záporák vypadá fantasticky! :-) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

  • Ve 28. minutě, když jde Eleven (Millie Bobby Brown) po školní chodbě, můžeme v pozadí slyšet skladbu „Running Up That Hill (A Deal with God)“ od anglické zpěvačky a skladatelky Kate Bush, která vyšla na jejím pátém albu nazvaném „Hounds of Love“, které vyšlo v roce 1985. (Trajektt)

Reklama

Reklama