Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dead Or Alive, Falco, Baltimora, Talking Heads...hudba fajn. Jinak druhá část je velmi nevyvážená. Na jedné straně pěkné scénky s tajemnem, démonem a hodinami, na druhé mládežnické dovádění a opět šikana. El lže, takže dostane za vyučenou. Anžela si koleduje, ale těžko říci, zda to vyřeší jedna brusle. No a pak ti Rusáci...krucinál. Já chci chapadla! ()

Adaaamecek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako ono je to docela v pohodě, ale ta stopáž? Takovou stopáž si můžou dovolit pouze seriálová finále, protože si to dokážou odůvodnit, ale jet tyhle stopáže hned od začátku? Zde vidím pouze Netflix, který dal tvůrcům jediný úkol: "Udělejte to co nejdelší, ať je u toho co nejdéle udržíme." Zatím ty první dvě epky působí hodně jako režisérské verze Hobita. Tak snad se to zlomí a ty stopáže si konečně tvůrci odůvodní. Zatím slabých 7/10. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Démon Venca je mou novou nejoblíbenější postavou, co mě ale štve jako zarytého kritika, co si neodpustí viděné seroše/filmy pořádně analyzovat, je neustálá potřeba stavět do záležitostí ze školního prostředí šikanu. Nechci, aby tím kdysi úhlavní postava celých Divnějších věcí skončila jako opravdu divná věc někde v pozadí. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohoto seriálu se stává karikatura, jejíž aktéři zcela vystoupili ze svých rolí. Příběh postrádá logiku, charaktery prodělaly téměř neodpustitelné změny. Šikana je přehnaná, skoro směšná. Krutosti neubývají, není divu, protože atmosféra prvních dílů je nenávratně pryč. Půlka postav stále dělá prdlajs a děj se natahuje neustálými flashbacky. Jak jinak než na proběhlá znetvoření... Chápu, že některé diváky může stále oslňovat atmosféra 80 let, to je asi tak to jediný, co tomu seriálu zbylo. Walkman, Running up that hill, kterou někteří objevili jako svatý grál (well done, clap clap) a trička s potiskem. ()

HenryX018 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní soundtrack a výbornou příběhovou linku v Hawkinsu totálně KAZÍ příběhová linka s Eleven. Jako vážně? Reálně to není ani vtipný, všechny scény s Eleven a jejími "šikanátory" vypadají a působí jako Wattpad fanfikce psaná 12 letou holkou, určená pro další 12 leté holky. Ale tohle se snad ani těm 12 letým holkám líbit nemůže... Ale DAMN, Psycho Killer... RUN RUN RUN RUN! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně odehrávající se na kluzišti (Rink-O-Mania) zazní písně „Rock Me Amadeus“ od Falca a „Psycho Killer“ od Radiohead (Karlosik_4)
  • Na začátku epizody sleduje Max (Sadie Sink) televizní pořad, ve kterém vystupuje Courteney Cox. Vzhledem k tomu, že se tato série odehrává v roce 1986, je to pravděpodobně seriál Misfits of Science (od r. 1985), ve kterém měla postava Courteney Cox (Gloria) telekinetické schopnosti. (KGBelik)

Reklama

Reklama