Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Démon Venca je mou novou nejoblíbenější postavou, co mě ale štve jako zarytého kritika, co si neodpustí viděné seroše/filmy pořádně analyzovat, je neustálá potřeba stavět do záležitostí ze školního prostředí šikanu. Nechci, aby tím kdysi úhlavní postava celých Divnějších věcí skončila jako opravdu divná věc někde v pozadí. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, dobře, to je jiný kafe ovšem! Jak se říká, naděje umírá poslední, možná jsem neměla Stranger Things odsoudit tak brzo, protože tohle vypadá opravdu dobře. Konečně cítím starý dobrý Stranger Things. Hororová stránka skvělá, nová Lucasova parta zatím taky vypadá slibně. I když jsou možná trochu klišé, klasika americký fotbalisti, ale jsou mi docela sympatický a není to tak strašný, takže přivřu oči. Ale co tomu dodává správnou atmosféru, je vyšetřování Joyce a chlápka, co umí ruštinu (jméno už si fakt nepamatuju). Ty dva jsou prostě skvělá dvojka. A i když jsem nebyla fanoušek Hopperova zázračnýho přežití, musím říct, že to neudělali tak špatně, mám k tomu sice nějaký výhrady, pořád je to trošku moc velká náhoda, ale víte co? Zpracovali to celkem dobře. Dokonce i ta ruská zápletka vypadá zajímavě. Oproti minulý sérii, kde z nich udělali úplný neschopný šašky, teď aspoň vypadají jako pořádný záporáci. Rusové jsou sice záporáci v každým druhým filmu a vůbec by mi nevadilo, kdyby to tentokrát byl někdo jinej, ale když už klišé, tak aspoň dobře udělaný. Navíc se mi líbí ta temná atmosféra osmdesátkových hororů. Takže jediný, k čemu mám nějaký větší výhrady, je celá dějová linka El. Tam je to jedno klišé za druhým a děsně to kazí dojem. Neříkejte mi, že se tolik lidí podílelo na šikaně malý holky? To s tím ten DJ souhlasil? Co dospělí, který tam byli? Nejspíš se z El snažili udělat druhou Carrie, ale působí to hrozně uměle a nerealisticky.  Menší poznámky: Chudák Fred, toho kluka jsem měla i docela ráda. Will je absolutně na 100% gay. Hodnocení: méně vtipů, více hororu, konečně!/10 ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, takže Hopper zázrakem přežil výbuch na konci třetí řady a přišli si pro něho Rusáci. Tak určitě. Jak já nesnáším tyhle seriály, co se jen tváří, že zabíjí oblíbené postavy, aby je zase oživily. Mimochodem, proč je Will pořád jako třetí kolo u vozu? Už v předchozí řade byl naprosto nadbytečný, scénáristé si s ním vůbec nevěděli rady. V předchozí epizodě řekl všehovšudy deset slov, zbytek scén byly jen záběry na jeho obličej. Ve druhé epizodě jsme taky dostali pořádnou ukázku šikany, jak jistě probíhá na každé druhé americké střední škole. NOT. Mimochodem... jestli se nemýlím, tak tvůrci tímhle dílem jasně řekli, že když si někdo v Hawkins vymyslí zlou postavu, ona se zhmotní? V první sérii si děcka vymyslely Demogorgona a puf... byl tam. Tady si borec vymyslel nějakou Vecnu a puf... už je na světě. Zní to zajímavě, ale ta teenagerská omáčka okolo mě fakt nebaví. Určitě by neuškodilo ani ubrat na stopáži. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Po dvou epizodách: Vypadá to víc jako film do kin než většina filmů, co Netflix vypouští ven. Má to furt tu boží 80s atmosféru. Každá série včetně téhle zvládá během pár expozičních scén posouvat charaktery dětí dál a dál s tím, jak dospívají, zatímco furt stíhá představovat nové a nové zajímavé postavy, tentokrát tu tedy máme vášnivého D&D dungeon mastera a kytaristu v jednom, který má náběh na nového oblíbence. Záporák se zatím profiluje jako jeden z nejlepších, přitom už ten loňský nastavil laťku dost vysoko. Kolem a kolem jsou ST zpátky v nejlepší formě, a kdo tvrdí, že ne, ten si akorát lže do kapsy, nebo už zapomněl, o čem tenhle seriál v jádru odjakživa byl a furt je. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nielenže tu je úplne stereotypné hororové monštrum ale oni sa rozhodli že tam ešte šupnu len tak šikanátorov pre Eleven. Prečo ju šikanujú? Aký majú dôvod? To vám seriál nevysvetlí radšej vám dá kompiláciu ako nejaký čávovia hrajú golf. Je to strašne predvídateľné a fakt ma prekvapuje že toto je od čávov ktorý spravili minulé tri úžasné série. Ale ľudia to milujú takže tak... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Když Robin (Maya Hawke) ukazuje seznam Ricků s účty ve videopůjčovně, pod číslem 10 je uveden Rick Sanchez, což je odkaz na populární animovaný seriál Rick a Morty (od r. 2013). (KGBelik)
  • Rezidence Byersových se nachází na Lonzo Way v Lenora Hills. V ulici Lonzo se nacházel Elliotův dům ve filmu E.T. - Mimozemšťan (1982). (KGBelik)

Reklama

Reklama