Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Murray a Joyce míří na Aljašku a El je po uši v bryndě. Robin s Nancy vyšťourají pořádnou špínu na démony z Hawkinsu. Zprávy od doktora Owense vrátí El zpátky na zem. (Netflix)

Recenze (53)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to čím dál lepší a lepší. Ani nevíte, jak jsem ráda, že se starý dobrý Stranger Things zase vrátilo. Začíná to vypadat velice nadějně. Zase tady cítím starou dobrou atmošku, vrátilo se vyšetřování paranormálna a tajný lezení do budov. Joyce a Murray (dokonce jsem si vzpomněla na jméno!) míří na Aljašku, a vůbec by mi nevadilo koukat na celou sérii jenom o nich. Ty dva spolu mají fakt dobrou chemii. O ruský zápletce pořád nevím, co si myslet. Zatím se moc nerozjela, každopádně cením, že z Rusů zase neudělali přiblblý šašky jako v minulý sérii, ale vcelku dobrý záporáky. Lucas se vrátil na dobrou stranu síly, trochu zklamání, že se z těch kluků vyklubali stereotypní americký fotbalisti. Doufala jsem, že budou trochu zajímavější, ale hádám, že nemůžu mít všechno. ¯\_(ツ)_/¯ Vědec z laborky je zpátky, a dokonce pomáhá El. A víte co ještě? Humor se konečně vyhoupl na vyšší příčku a už se mi při komedických odlehčení nechce skočit z okna. Hodnocení: perhaps I treated you too harshly/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jadrom tretej epizódy je otázka, či je Eleven monštrum, alebo záchranca sveta a stojí na tej správnej strane. Otázka bola zrejme aj zodpovedaná a divákovi je aj jasná, ale isté pochybnosti ostávajú. Okrem toho začína lov na Eddieho, policajti a agenti sa činia a prichádzajú na autách s húkačkami a svetlami. A áno, nachádzame sa aj na Kamčatke a na záver prichádzame na Aljašku. V Stranger Things 4 sledujeme veľa paralelných dejových línií, pričom je to podané prehľadne, zábavne a napínavo. ()

Reklama

BR23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže absurdná open-public šikana sa zmenila na absurdné open-public zatýkanie dieťaťa do pút ! tendenčné vypočúvanie a presun do väzby jak pre nejakého sériového vraha? bez prítomnosti rodiča ?! fakt to takto musí byť ? všetko ostatné je jemne nadpriemerné, ale táto dejová linka je hnus. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Už je nad slnko jasné,, že Hopper žije a jediná jeho nádej je ako inak Joyce. Nancy je na stope démona, ktorý začal vraždiť oveľa skôr ako si všetci mysleli. El sa po masakre s kolieskovou korčuľou dostáva do spárov CIA a tý jej dajú na výber. A ovplyvnená svojou nemohúcnosťou zo straty schopností sa rozhodne pridať k nim a zachrániť mesto. Max zisťuje prepojenie na obete démona a zisťuje že je tiež na jeho rebríčku. Prevedenie: Všetky hlavné postavy opäť vraciame pomaly ale isto do Hawkisu aby ako inak, opäť zachránili svet. Démon je každou časťou viac cool, dúfam že celé jeho univerzum nezarežú v dvoch vetách. Zatiaľ veľmi pozitívne hodnotím hercov aj atmosféru. 95% ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doriti tak táto séria bude o Max. O postave ktorá bola v tak troch scénach v minulých sériách. Goddamn... Prečo neriešia radšej niečo zaujímavejšie? Prečo robia príbeh o najviac zbytočnej postave? Nevadí stále sa to nezlepšilo a stále je to hrozne od veci. Plus sa snažili spraviť nejaký asi character development s Eleven ale bolo to fakt také hrozne úbohé a vo finále aj zbytočné. Bola scéna s korčuľovaním dôležitá pre príbeh? Aj to že udrela tú týpkyňu do nosa? Nie vôbec. V ďalšej scéne ti povedia že to nie je podstatné. Táto séria nevie čo chce a to je hrozne zlé. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Během hraní v garáži vidíme odkazy na anglické heavymetalové skupiny Motörhead a Iron Maiden. (Duoscop)

Reklama

Reklama