Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přehlídka osmdesátek - nic víc to nenabízí. Jen škoda, že i ta přehlídka nudí doslova k smrti. Do dalšího dílu se budu zuby nehty nutit. Tohle jsem, po prvním příšerně ubíjejícím díle, měl co dělat abych ustál. Duffer Brothers vážně neumí nic. Atmosféru. Napětí. Dialogy. Postavy - Nic. Tohle je vymodlený tak maximálně pro skalní fans Stranger things, kteří přes svou lásku nevidí skutečnost. ()

StefeMakovec 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série započala poměrně zajímavou první epizodou, ale druhá epizoda ji začíná pohřbívat do stejného standardu jako jsou všechny ostatní průměrné hororové filmy a seriály, a taky začíná z charakterů dělat naprosté idioty. Z Max se stala uzavřená nafoukaná puberťačka co se odmítá s kýmkoli bavit, z El je úplně stejné ne-li větší NPC nepolíbené životem mezi ostatními lidmi jako v první sérii a celkově se životy všech charakterů rozdělily a téměř rozpadly. Potřeba staré dobré party z této série vyloženě číší. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Démon Venca je mou novou nejoblíbenější postavou, co mě ale štve jako zarytého kritika, co si neodpustí viděné seroše/filmy pořádně analyzovat, je neustálá potřeba stavět do záležitostí ze školního prostředí šikanu. Nechci, aby tím kdysi úhlavní postava celých Divnějších věcí skončila jako opravdu divná věc někde v pozadí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná trauma liberálov zo Štátov nacistických a  ich vlastnej minulosti sa prejavuje najmä v rasizme zasadenom do roku 1986 - doslova sa to všade hemží funkcionármi v polícii či armáde, ktorí sú afroameričania, všetko v Štátoch je nádherne farebné a Rusko vyzerá ako žumpa ( v 90 rokoch sa v Sovietskom zväze či Československu USA zobrazovalo s fotkami z westernou a divokého Západu, aby sa sami Sovieti ukázali ako vyspelejší a ani teraz tomu nie je v Európskej múmii inak :-D) a pochopiteľne všetky zlé postavy sú bielej farby pleti...odhliadnuc od tohto a s prihliadnutím na výber skladieb možno autorom odpustiť to že iba posledných 8 minút je ozaj výborných a inak je to (pre niekoho určite skvelá) tínedžerská romanca... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Po dvou epizodách: Vypadá to víc jako film do kin než většina filmů, co Netflix vypouští ven. Má to furt tu boží 80s atmosféru. Každá série včetně téhle zvládá během pár expozičních scén posouvat charaktery dětí dál a dál s tím, jak dospívají, zatímco furt stíhá představovat nové a nové zajímavé postavy, tentokrát tu tedy máme vášnivého D&D dungeon mastera a kytaristu v jednom, který má náběh na nového oblíbence. Záporák se zatím profiluje jako jeden z nejlepších, přitom už ten loňský nastavil laťku dost vysoko. Kolem a kolem jsou ST zpátky v nejlepší formě, a kdo tvrdí, že ne, ten si akorát lže do kapsy, nebo už zapomněl, o čem tenhle seriál v jádru odjakživa byl a furt je. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně odehrávající se na kluzišti (Rink-O-Mania) zazní písně „Rock Me Amadeus“ od Falca a „Psycho Killer“ od Radiohead (Karlosik_4)
  • Události na kluzišti se konají 22. března. Ve stejný den má narozeniny Will Byers (Noah Schnapp). (KGBelik)

Reklama

Reklama