Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mě nebaví, jak vždycky všechno skončí dobře, strašně moc si přeju, aby Hopper s Joyce opravdu zůstali na sibiři nebo aby někdo z nich umřel. Vždycky všichni všechno zachrání, takže je mi jasný, že se z toho dostanou, El se vrátí schopnosti, zabijou Vecnu a všechno bude zase růžový. Jak u toho může bejt někdo napnutej? Vždyť je jasný, že vždycky všechno dobře dopadne, takže ani nemá cenu se stresovat. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treba uznať že atrapa výsluchu Hannibala Lectra Clarice Starlingovou bola pomerne zaujímavým počinom (aj keď kto zbúchal celý Ozark sa pri výbornej retro atmosfére roku 1954 musel pousmiať, pretože naivného gamblera a neskôr vedúceho motorestu zahral vo svojej vedľajšej úlohe tento chlapík tak presvedčivo že v každej inej úlohe už bude pôsobiť smiešne), aj keď úvod mohol byť predsa len o čosi lepší. Ono keď sa študentky pokúšajú presvedčiť profesora nikdy to nie je ich vlastnou výrečnosťou, ale vhodne krátkymi sukňami, prípadne peknými fotkami ale pobavilo. Záver epizódy by bol epický ak by nemal šťastný koniec, ale napriek tomu bol veľmi dobrý a nepochybne najlepšou časťou bol útek z ruského lágru. Ten bol tak trápny až bol perfektný. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tam zas! Dejová línia s El sa pripravuje na neurčité veľké veci. S Joyce atď. je to zatiaľ malinko rozpačité (zostáva veľa času). Vyšetrovanie ok, zábavné. Ale čo prislúbil záver predošlej epizódy a že je doteraz bez debaty najzaujímavejšia postava Max, to zrazu nečakane a zase prerastie do prvého vrcholu série, seriálu, žánru, a je to tam zas! Kult. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná epizoda nabitá emocemi. Celý díl nás provází fantastická atmosféra, která ke konci vyvrcholí k neskutečně emotivnímu a na pohled úžasnému konci. Musím uznat, že jsem nemohl odtrhnout oči od obrazovky. Zatím jsem každému dílu dal pět hvězd a to proto, že každý díl je něčím originální a hlavně každý z nich je skvěle zpracovaný. Ale když jsem předešlým dílům dal pět hvězd, tak tomuhle bych velice rád dal deset, protože to co jsme zde viděly bylo neskutečné. Bez spoilerů to nejde dále okecávat, zkrátka tento díl je mistrovské dílo všech mistrovských děl. A pak že seriály nejsou umění. 11/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Už nie je žiadnych pochýb o tom, že Mex je ďalšia Vecnovom zozname. Nancy a Robin v mega rozhovore v psychiatrickej liečebni, ktorý dosť veľa vecí vysvetľuje a v konečnom dôsledku dáma Mex šancu. Hopper to asi nebude mať také ľahké, ako by sa zo začiatku mohlo zdať. Prevedenie: Veľmi dobrá časť. Stále sa niečo deje a to niečo je celkom dych berúce. Ten rozhovor Nancy a Robin bola totálna vykrádačka "Mlčania jahniat" ale prekvapivo mi to vôbec nevadilo. Najviac si na seriále cením dobrú hudbu vhodne volenú. 90% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Ve 39. minutě jde v pokoji zahlédnout plakát k filmu Čelisti (1975). (Duoscop)
  • Scéna, ve které Nancy (Natalia Dyer) a Robin (Maya Hawke) procházejí v psychiatrické léčebně křídlem s nejvyšší ostrahou, je přímou referencí na film Mlčení jehňátek (1991), ve kterém hlavní postava Clarice Starling (Jodie Foster) prochází za podobné situace podobným zařízením, aby vyslechla sériového vraha Dr. Hannibala Lectera (Anthony Hopkins). (Modular)

Reklama

Reklama