Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa môjho názoru zatiaľ najlepšia epizóda celého seriálu. Každá dejová línia šľape naplno, čaká nás zopár prekvapení, cool retrospektíva, návšteva blázninca-väznice ako v Mlčaní jahniat a záver je proste stopercentný Stranger Things. Nemám, možno prvýkrát počas celého seriálu, žiadne výhrady a trochu sa bojím, že štvrtá séria asi už nič lepšie neponúkne. ()

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhová linka na Kamčatce docela zajímavá. Dvojka Winona Ryder + Brett Gelman má chemii a je zábavná. Gelman sice - aspoň co jsem ho zatim viděl - hraje vždycky všude stejně (sám sebe), ale tady ten jeho sarkastickej komediální talent docela sedí. Naopak, příběhová linka děcek mi přijde čim dál tim hloupější, otravnější, a nudnější, jak po stránce příběhu a postav, tak herecky. +1 ★ za realistickou akční přestřelku v domě. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle, že má být nejlepší epizoda? Co to vy pětihvězdičkáři hulíte? To, že je to stále užvaněný vrchol nudy (jen ten úmorný a nekonečný monolog na hřbitově byl za mínus jednu hvězdičku), už mě ani nepřekvapuje. To, že celá linka s Hopperem - jedna velká zbytečná debilita (jasně, on uteče naboso), je opravdu jen k zasmání. Ale to přiznané vykrádání Elm street obsazením Roberta Englunda je doslova už k pláči. ()

KrejcirikR 

všechny recenze uživatele

Perfektně vymyšlený, napsaný, natočený a podaný. Musím projít starší epizody ale myslim že se jedná o nejlepší epizodu celýho seriálu. 🎶  If I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, Be running up that building, If I only could, oh 🎶 ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definitivně nejlepší díl doposud. Nechybělo zde nic: napětí, humor, akce, tajemno. Jen ta retrospektivní scéna ve vězení, kdy se vracíme do minulosti mohla být o chloupek lépe zpracována, tak jak to umí pánové v seriálu American Horror Story v době jeho nejlepší slávy - ihned jsem si na tento seriál vzpomněl, a to je jen dobře. Oproti minulé epizodě kde se toho moc nestalo, tady jakoby vybouchla bomba zvratů a divák jen hltá to, co se před ním děje na obrazovce. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Robin (Maya Hawke) poukazuje na to, že Nancy (Natalia Dyer) má na stěně své ložnice plakát Toma Cruise. Tato série se odehrává v roce 1986, tedy v roce, kdy byl vydán Top Gun. Tato série měla také premiéru ve stejný den, kdy vyšlo pokračování filmu, Top Gun: Maverick, a to 27. května 2022. (KGBelik)
  • Dům, ve kterém bydlel Victor Creel (Robert Englund), je poctou pro dům z knihy „Řbitov zvířátek“. Některé předměty na půdě jako bílé šaty či kolečkové křeslo jsou pak odkazy na předměty z jiných románů Stephena Kinga jako „Carrie“ či „Misery“. (NiWi)

Reklama

Reklama