Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola pátá: Projekt Nina (S04E05)

(epizoda)
  • USA Chapter Five: The Nina Project

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctka míří s Owensem do Nevady, kde musí čelit vlastní minulosti. Parta z Hawkinsu hledá stopy ve zchátralém domě a Vecna má další oběť. (Netflix)

Recenze (39)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojem z poměrně fajn epizody kazí scéna v letadle, která mi fakt připadala jako z jiného filmu / seriálu. To nouzové přistání, kdy se naši hrdinové zachrání, mi fakt sem nesedí. Působí to hrozně lacině, americky a popkornově... Jedenáctku jsem nikdy neměl rád a tahle epizoda mi zase ukázala proč - já to herečku nedávám v jejich emocionálních scénách, hrozně mě štve. Tentokrát jsem balancoval mezi 60% a 80%, z milosti tentokrát dávám ještě to větší hodnocení. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní návrat ke kořenům, který zcela nejpatrněji čerpá z tvůrčího rukopisu Stephena Kinga. Millie Bobby Brown je jeden z největších talentů svý generace. Kamerový jízdy a otočky jak od Benoîta Debieho nemaj chybu a jsou neodolatelnou třešničkou na dortu – mňam do píči! ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro tohle jsem přišla! Tohle je přesně, jak mám ráda svoje Stranger Things. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kde začít? Hopperův monolog o válce ve Vietnamu a o svý minulosti mě fakt dostal. Ten chlap si prošel tolika sračkama. Každopádně to vypadá, že na Kamčatce se skrývá monstrum z Ameriky, takže příští epizodu čekám, že se konečně dostane ven, a to bude teprve gulag (dobře, ten nebyl jeden z mých nejlepších). Jsem ráda, že z Murrayho neudělali jenom šílenýho konspirátora, nad kterým bysme se měli zasmát, ale drsnýho chlapa s černým páskem v karate. Ne vážně, ten souboj v letadle byl úžasnej. A konečně se ztroskotání letadla odešlo bez zbytečných výbuchů, to snad není pravda. No a snad největší překvapení, taťka Brenner je zpět v oběhu a El získala zpátky svoje schopnosti! Ten konec je prostě.. To ani nejde popsat, to musíte vidět. Hodnocení: taky vám líbezná procházka strašidelným domem připomněla To?/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu je nutné sledovat 5 (ano slovy PĚT) linek? Linie Hopper vrcholně debilní a zcela zbytečná. Linie 11 nudná a zdlouhavá. Linie “vidláci na lovu” neskutečně, ale neskutečně otravná. Linie “hledáme bubáka” ta jediná zajímavá, ale plná laciných debilit (batoh na zemi). No a jako bonus “pizza smažka a spol” linie zcela o ničem. Takže jednu hvězdičku za “hledáme bubáka” je až dost. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátý díl za mnou, nejvíc se mi tady líbily asi scény v letadle, ty byly cool a celkem zábavný, prozkoumávačka domu od Victora Creela je taky celkem cool, hodně se mi líbilo, jak chodili za tím světlem, to bylo dost hravý a originální. Parta basketbalistů, co hledají Eddieho je otravná, ale dobře to sedí do příběhu, takže asi proč ne. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama