Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nancy má děsivé vize. El zvládne důležitou zkoušku. V Hawkinsu pak parta shání zásoby a chystá se do boje. (Netflix)

Recenze (48)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to jasné, ten klučina co byl celou první sezónu v Upside Down je gay (ne, fakt si nepamatuju jeho jméno) a je zamilovaný do svého nejlepšího kamaráda. Ale je z toho strašně smutný, protože ho nemůže mít, protože on není gay a má Eleven. To je to hlavní, co jsem si z téhle epizody odnesl :D. Tahle rovina, kdy hlavní hrdinové řeší dospívání, což bylo prominentní zejména v první epizodě, je ale zároveň to nejnudnější na celé 4. sérii. Mimochodem, každá postava sedící vzadu v tom chatrném autíčku je tutově mrtvá, když ho rozstřílí Rusáci AK-47 :). V téhle epizodě jsem si uvědomil, jak moc mi vadí přehnané zvukové efekty a hlavně ten otravný borec co chce zabít členy Hellfire klubu. Jo a doteď nikdo nepřišel na to, že armáda zaútočila na dům a zajala jednoho bodyguarda? Počítal bych, že se budou hlásit každou hodinu, jestli je všechno ok. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, jak říká název, byla především o vyústění komplikovaného vztahu El s Papa (nebo s Papou?), které vedlo v ohromný klimax plný akce a emocí (chudák Will). Do toho ještě ta příprava na bitvu Hawkinsovské skupinky a velice se těším, až do příběhu ještě promluví jednoduší basketbalisti. Jdeme na finále. ()

Reklama

zsn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S pauzama to sleduju už asi 3 dny! Otřesný! Nudný! O ničem! Celá čtvrtá řada už je totální pojeb! Vaří z vody, přetahují, vymýšlejí nové entity na starých základech. Nejsou už ani vtipní a zapomněli na životy všech ostatních dětí krom už fakt nudný 11. Je čas skončit a to zrovna já u seriálů nikdy neříkám. Smutná pravda je však ta, že holt došly nápady. ()

vimluk_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem chtěl dát 4*, ale pak jsem si uvědomil, jak skvěle jsem se vlastně bavil. Kdyby nebylo šílené ruské dějové linky, která je neskutečně ujetá, tak by to bylo fantastické. Veškerý zbytek je TOP-tier materiál. Vizuál, zvuk i dialogy jsou prostě perfektní a dohromady to vyvolává neuvěřitelné emoce. Finále bude divočina! ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý díl, ale už by to chtělo i víc sestříhat. Některé scény jsou opravdu zbytečně natáhlé. Zápletka v Rusku se zbytečně prodlužuje a vlastně i shánění zbraní nám zabralo hodinu epizody. Jako furt to má tu správnou atmosféru, jen všechny scény jsou zbytečně delší, roztaženější a to není vždy ku prospěchu. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (8)

  • Když Nancy (Natalia Dyer) utíká v úvodu epizody před Vecnou (Jamie Campbell Bower), tak ze dveří vyrve prkno a odhodí ho na zem. V dalším záběru jsou ale na zemi prkna dvě. (Duoscop)

Reklama

Reklama