Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 3
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele KuceraJohny k tomuto seriálu (3)

Stranger Things (2016) 

První seriál z produkce Netflixu který jsem viděl a díky stranger things nebude ani poslední. Stranger Things jsou tak úžasný seriál, neobvyklý děj a doba ve které se odehrává dělá ze seriálu to co je. Díky tomuhle seriálu jsem ještě víc přilnul k osmdesátkám byla to barevná doba plná dobrodružství. Těším se na třetí sérii jestli bude furt tak skvělá jako ty první dvě. ()

Season 3 (2019) (S03) 

Ty bláho to zas bylo něco. Miluju Stranger Things a třetí série mi tu lásku ještě víc prohloubila. Jak všichni víme seriál je rozdělen na dva děje které se navzájem překrývají. Jedna část je o životě v 80. Letech a druhá o upside down. Ta první se neustále posouvá a je to skvělý ta druhá však zůstává skoro stejná. Ale to vůbec nevadí. Herecké výkony jsou opravdu skvěle. Nevím jestli si to jen špatně pamatuji ale Hopper mi zde přišel o hodně víc agresivní takový víc testosteronový. Jsem rád že dostala Erica více prostoru. Stejně tak se mi líbí i Robin. Tvůrci dokázali přidat další postavy a nevyzni to nuceně. Na závěr řeknu že pro mě byla tahle série nejvíc emotivní a to ne jenom kvůli poslednímu dílu. P. S. Neverending story je jedna z nejlepších scén co jsme kdy viděl. ()

Season 4 (2022) (S04) 

Opět se to povedlo. Žasnu nad tím, jak mě Stranger Things neustále baví a věřím, že i v páté sérii se to povede. Čtvrtá sezóna byla osekaná o popkulturní momenty, které byli v předchozí sérii na nejvyšším levelu, ale na druhou stranu hlavní roli zcela přebrala temná stránka a musím říct, že mě pohltila. Rozdělené linky nebyl špatný nápad, ale je znát, že se všechny nedali držet na stejně dobré úrovni. Některé byli zkrátka záživnější než ty ostatní. Za sebe musím říct, že vše co se odehrává přímo v Hawkinsu je vždy nejlepší. Nové postavy zapadli a bodovali, zatímco některé přechozí lehce upadli. Seriál má před sebou, však ještě celou jednu sérii a věřím, že tam se zase projeví. Mohl bych to tu rozebírat třeba hodiny, ale zkrátím to pouze na fakt, že po skončení série to stále nedokážu dostat z hlavy. Bravo. ()

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Reklama

Reklama