Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele bicekz k tomuto seriálu (2)

Stranger Things (2016) 

Skvělý seriál, který spojuje děti a temno. Během 1. série se dozvíme, o co v celém seriálu půjde. Všechno je tak krásně provázané, natočené a atmosféra osmdesátek by se dala krájet. Všechny dosavadní děje a problémy logicky spojí a prováže 4. série. Tato série je také více zaměřena na život dětských hrdinů - resp. problémy při dospívání.  4. Série je skvělý začátek konce, i když někdy je to až příliš překombinované a natahované. Ačkoliv to není součástí hodnocení seriálu, bohužel nemůžu doporučit knihy Temný experiment a Temnota na okraji města. Tyto knihy nejsou pro příběh téměř vůbec důležité a pouze vydělávají na jménu seriálu. ()

Season 2 (2017) (S02) 

Ačkoliv má druhá série o něco nižší hodnocení než druhá, podle mě se povedla více. Napětí děje se s každým dílem stupňuje a vygraduje to skvělými 2 závěrečnými díly. Oceňuji zajímavější zápletku a složitější děj, kdy je Will napaden virusem a opačné světy se spojily, ne jen "trapný" únos do opačného světa v 1. sérii. Jsem zvědavý, co si scénáristi připraví do 3. série! ()

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Reklama

Reklama