Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Uvod je uplne priserny, avsak postupne dej zacne naberat na obratkach. najvacsim zlomom oproti predchadzajucim Hellraiserom je pre mna urcite situovanie Pinheada skor do pozicie hlaskujuceho a "cooloveho" Freddyho Kruegera...,ale na nho nema samozrejme:) Avsak za scenu v kostole si zasluhuje o hviezdicku naviac: "I AM THE WAY!!!"hahaha ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojce, která se odehrává převážně ve dvouch místnostech Leviatanova labirintu, je tento díl tvořen i venkovníma záběrama z města. Scény jsou akčnější a rychlejší. Nádherný je třeba průchod Discotékou přes Metalové sekce až do třetího patra, kde se nachází Restaurace a hudební doprovod na housle...to vše v Boiler clubu. Pak jsou tady taky záběry z Vietnamské války. Pinhead ( Doug Bradley )....kdo jiný....přichází efektně na scénu asi po půl hodině filmu a strašně mu to sluší. Oblečení na míru a hřebíky v hlavě vypadají jako piercing. Je to zvláštní a přitažlivá postava. CITÁT : J. P. MONROE ( Kevin Bernhardt ) - Ježíši Kriste. PINHEAD - To snad ani ne..... A má i nové pomocníky, tentokráte " kompars " z lidu. Cenobit CD The DJ - Brent Boltthouse.... Cenobit Rick The Barman - Peter Atkins a další necenobitská postava je Voják č.2 - kterého si zahrál osobně režisér snímku - Anthony Hickot. Ve filmu se zjevuje skupina ARMORED SAINT se songem Hanging Judge http://www.youtube.com/watch?v=hO6IZC2VkAo a zazní zde i Hellraiser od Mötorhead : http://www.youtube.com/watch?v=B3jPltwJkoM Film získal Cenu publika na Brussels International Festival of Fantasy Film. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo už o dost slabší než původní dva fvydařené filmy. Změna režiséra se značně projevila. Přesto má film furt hororový nádech. Nejhorší je příběh a strašná ujetost, kdy se člověk moc bát nemusí, ale zase je tu pár nechutných, krvavých scén. Jinač jde většina věcí trochu mimo. Přesto nadprůměr té doby, což ještě tak jde. Zde hodnotím ale jen na 65% = *** ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je fakt slabota. Snaží se to hrát si na rockovej horror (nasvědčuje tomu už i hudba, prostředí rockového klubu). Pinhead má už sice hodně prostoru, ale je to fakt úplný béčko. Vaří se tam z vody a bojím se kouknout se na čtvrtej díl. Chch, cenobité vyrobení z DJ, kameramana a barmana, to mě teda rozesmálo. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Hellraisera není vyložený průšvih, ale nic velkolepého taky ne, kvalita ale klesla opravdu rapidně. Příběh je poměrně nezajímavý, Pinhead přišel o veškerou svou hrůzu i charisma (ale pořád je fajn), ostatní Cenobiti jsou už jenom směšní panáci, kteří mají absolutní minimum prostoru a Terry Farrel byla v rámci možností taky docela dobrá, skoro jako v DS9. Jedna věc mně ale na tomhle filmu opravdu potěšila - příběh Pinheadova původu, výtečná scéna, která klidně mohla být delší. Poslední půlhodina byla taktéž velice fajn, ale všechno předtím příliš dobré nebylo. Na druhou stranu jsem už viděl mnohem větší slátaniny a u třetího Hellraisera se dá ještě pořád docela slušně pobavit, takže za mně slabších 60%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Scéna ze staveniště na konci filmu se natáčela na půdě univerzity Wake Forest v Severní Karolíně. (HellFire)
  • Režisér Anthony Hickox se ve filmu objeví jako voják ve Vietnamu. (HellFire)
  • Scénárista Peter Atkins se měl původně ujmout režie, ale studio se domnívalo, že nemá dostatek zkušeností. Zahrál si tak alespoň barmana a Cenobita Barbie. (HellFire)

Reklama

Reklama