Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Honzek 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvních dvou dílů musí ode mě třetí dostat zákonitě čtyři hvězdy ač to místy vypadalo, že to tak nebude. Příběh nebyl úplně hloupý, celkem dobré herecké výkony, povedená hudba a hlavně inovace jako například nový pekelníci. Už jsem se začínal bát, že se mi žádný díl nebude líbit tak, jak bych požadoval. Těším se, ale zároveň se trochu obávám, co nabídne čtyřka, ale jdu hned do ní. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

"There is no good. There is no evil. There is only flesh...the patterns to which we submitted." __ "Human dreams. Such a fertile ground for soil the seeds of torment." ___ Pinhead stratil tajomnosť, ale zase sme si ho konečne poriadne užili, tak ako on si užil svoju párty na zemi... Takže jedno veľké plus a jedno veľké mínus. Výtvarne opäť triumfálne, scenáristicky už totálne Béčko, zábava s Cenobitmi odsýpa, ale zaujímavejšia je skôr prvá polovica. ___ "Don´t debate with me, girl. Just come here and die, while you still have the option to doing it quickly." __ Oh i´ll enjoy making you bleed, and I´ll enjoy making you enjoy it." __ "You will burn in hell for this. - Oh, burn. Such a limited imagination." ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak zase budu v drtivé menšině (jaké překváko) , ale trojka se mi líbila víc než první dva díly. Joey byla sympaťanda a šlo jí fandit. Příběhově se mi to líbilo a Pinhead byl velmi znepokojivej. To jeho lákání na temnou stranu síly, bylo velice lákavé. Chápu, že mu lidé těžce odolávali :-D jinak scéna, kdy hrdinku nahání parta z pekla, byla velmi povedená a "vytuněná" diskotéka neměla chybu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Z prvnich trech dilu jasne nejslabsi a to ze dvou duvodu. Rozjede se to poradne az v zaverecny pulhodince a celej dej je tak trochu prekombinovanej a slatanoidni. Nicmene akce na diskotece, novy Cenobiti a brutalni zabery jsou fajn a dojde i na nejaky osvetleni vzniku Pinheada. Sice to neni buhvijak strasidelny, ale par scen stoji za to a rozhodne skvela zabava. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Klasický sequel silne ovplyvnený draculovskou sériou od Hammeru (ktorou sa už inšpiroval i Barker v prvom Hellraiserovi). Prvá polovica je preto venovaná postupnému oživovaniu Pineheada, aby zvyšok filmu bol jeho veľkou one-man show, ktorá nemá obdoby v sérii. Po estetickej stránke nie je možné si nevšimnúť silné zhollywoodizovanie série, ale stále je to celkom znesiteľné (aj vďaka tomu, že je tu stále veľa krvi a masiek). Síce to už postráda akúkoľvek atmosféru predošlých dielov, ale Pinhead čoby hláškujúci satan satanov nemá chybu. 7/10 PS: Rebríček série: H2, H1, H3, H4, ... H8, H10, H5, H6, H7, H9 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Anthony Hickox se ve filmu objeví jako voják ve Vietnamu. (HellFire)
  • Původní filmový plakát měl zobrazovat křičící hlavu Pinheada (Doug Bradley). To se ale MPAA zdálo příliš drastické. Miramax proto využil fotografii Pinheada z prvního filmu a argumentoval tím, že již byla použita v minulosti, tudíž je vyhovovující. MPAA to uznala a dala této verzi plakátu povolení. (skinny9)
  • Původní verze filmu měla končit tak, že Joey (Terry Farrell) měla udělat dohodu s Pinheadem (Doug Bradley), že se stane jeho nevěstou výměnou za úspěšný život. Nakonec se ale od tohoto konce filmu upustilo. (ČSFD)

Reklama

Reklama