Reklama

Reklama

Blair Witch: 20 let poté

  • USA Blair Witch (více)
Trailer 2

20 let po záhadném zmizení Heather Donahue a jejího filmového štábu v burkittsvillských lesích se její bratr vydává na místo činu. Spolu se skupinou přátel je odhodlaný zjistit, co se tenkrát skutečně stalo. Jenže jejich výprava od začátku nejde podle plánů. Atmosféra houstne, ve tmě někdo čeká a z lesa není podle všeho úniku... (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (265)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak to bola komédia. Horor jedine pre tých, ktorí sa boja zvuku vysielačky a hlasného vzdychania černocha. V roku 1999 bez internetu to ešte mohlo fungovať. Kto sa ale mohol odvážiť natočiť to isté, s podobným scenárom, no takmer vôbec nie strašidelne? To, že sa pár týpkov zase točí v tom istom lese do kruhu a vidia znamenia z dreva, to mal byť vrchol hrôzy? Jedna hviezdička za skákajúci mop, ktorý hral bosorku. ()

Pítrs85 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude zbytečný, hloupý a trapný rímejk, znásilňující ve všech směrech lepší originál z roku '99. Po zhlédnutí musím napsat, že to je zbytečný, hloupý a trapný rímejk, znásilňující ve všech směrech lepší originál z roku '99. Njn, na legendy se nešahá. A ty, Myricku a Sanchezi, přestaňte produkovat takovéhle sračky a raději natočte sequel/prequel/anything o Rustinu Parrovi nebo aspoň o Coffin Rock. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trochu sequel, trochu remake, ale hlavně zmodernizovaná verze pro dnešní publikum, kterému originál přišel málo akční. S hrdiny se neseznámíte ani z rychlíku - hlavní totiž je dostat tuhle bandu co nejrychleji do lesa a ještě rychleji se s nimi ztratit. Mobily samozřejmě přestanou fungovat a tak tu současnou techniku zastupuje převážně dron, díky němuž občas nahlédneme i nad stromy, abychom viděli... zase stromy. Jako poněkud nepochopitelnej se mi jeví nápad s tim, aby se zdejším postavám děly úplně ty samý sračky, co se děly už Joshuovi, Mikovi a Heather, a navíc je tam dostat pod takhle absurdní, skoro až dementní záminkou. Na druhou stranu, přesně od půlky filmu vás nová Blair Witch zahalí do naprosté tmy, kde vás nechá tápat, bloudit, děsit a umírat, aby vás v poslední a až nečekaně intenzivní patnáctiminutovce vtáhla do svý hnusný barabizny a tam se vám dokonce ukázala. A i když to neni zrovna příjemnej pohled (zdravim GE2), mám dojem, že tady tvůrci mohli nechat alespoň něco na divákově fantazii. I tak se však nejedná o žádnou sračku, jak si tu mnozí vylili srdíčko ještě v době nekoukatelnýho kinoripu. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Mal som to šťastie zažiť na vlastnej koži dobu v ktorej sa do kín dostal jeden z najprelomovejších filmov svojho žánru. Chvíľa keď vedľa vás v kine sedí hrôzou absolútne paralyzovaná kočka, ktorá odvracia zrak od plátna smerom k mojej mužnej hrudi je skrátka na nezaplatenie. :-) Samozrejme šanca, že by pôvodný film mohol mať aspoň priemerné pokračovanie (najmä ak človek nechápe prečo by niekto okrem rýchleho zisku mal akúkoľvek motiváciu sa o niečo podobné vôbec pokúšať) bola nulová. Dôkazom je nepodarok menom BOOK OF SHADOWS. Tvorcovia "skutočného" sequelu na to ale išli doslova od marylandského lesa a musím uznať, je TO tam. Síce čarodejnica vyzerá skôr ako neandertálsky zombie, ale povedzme si úprimne, kto by chcel blúdiť v tom prekliatom dome? Ja teda nie. (15.3.2017) ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Sequel na původní snímek z 1999. Hm. Dobrý no... V dnešní době, kdy fan footage žánr je díky Paranormal Activity sérii už dost omšelý a opotřebovaný, si člověk musí klást otázku, zda vůbec bylo tohle pokračování nutné. Inu, nebylo. Kouzlo hrůzy jedničky spočívalo především v oné neviděné, neznatelné hrozbě a klidné temné atmosféře. Tenhle snímek ale obojí posere hned v prvních 5 minutách. Asi od půlky začíná hrozná jízda plná křičení, vřeštění, běhání sem a tam atd., přičemž divák nemá vůbec žádný čas si oddechnout. Díky tomu zcela vymizí napětí a začne nuda. A ta zkurvená nadpřirozenost! Dyť to už s tou jedničkou nemá vůbec nic společného! Tvůrci evidentně nedali dopustit na klasické vyvražďovačky teenangerů, tak je s vervou napumpovali i sem. Co však můžu ocenit jsou velice slušné zvukové efekty, ty občas tu otřesnou atmošku ještě tak nějak zachraňují. Jo. Uvidíte tam tu čarodějnici. Je to velký bílý wendigo. Uups, spoiler! A víte vy co? Nemáte zač! Fakt... Slabší 2* ()

Galerie (61)

Zajímavosti (9)

Související novinky

Záhada Blair Witch má pokračování

Záhada Blair Witch má pokračování

24.07.2016

Jestli jste se těšili na zářijový horor The Woods, ode dneška se na něj budete těšit ještě trochu víc - z nového filmu Adama Wingarda (The Guest) se totiž vyklubalo pokračování Záhady Blair Witch.… (více)

Reklama

Reklama