Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Právník se špatnou pověstí zjistí, že mu jde po krku pomstychtivý kriminálník. Připraví se proto na jeho útok, jenže zdání často klame. (Netflix)

Recenze (3)

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Naštěstí se celý film nese v humorné rovině, jinak by to byla blbost. Humor obstarává Hartnell v roli zlodějíčka Hacketta a je ve filmu jednoznačně největším přínosem. Lom sice hraje tradičně velmi dobře, ale má tam vážnější roli a funguje tam spíše jako nadhazovač. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu kolem a kolem, nešlo o žádnou úžasnou záležitost a tři pěticípé by byly velmi slušným hodnocením, jenže mě tento filmový dědeček jaksi zvláštně bavil. Šlo v podstatě jen o další z typických, britských komorních detektivek / kriminálek, u nichž si divák nemusí zrovna zadřít mozkové závity, aby záhy odhalil, kdo je zahradníkem, děj mě ale rozhodně nenudil, dialogy byly kvalitně napsány i odprezentovány, potěšilo mě i obsazení jednotlivých rolí, přičemž pro mě byl jasnou hvězdou Herbert Lom, který si střihnul dalšího slizkého zmetka, jenž byl celou dobu na ránu, a já jsem se jen utvrdil v názoru, že šlo o skvělého herce. Propojení kriminálního žánru s humorem jsem se v tomto případě obával, ukázalo se ale, že šlo o obavy neopodstatněné, protože tvůrci v oblasti humoru netlačili na pilu a spáchali záležitost, která mi velmi sedla. / Poučení: Zapojení plynu a elektřiny nechávej zásadně na odbornících. ()

Reklama

Reklama