Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

Fr 

všechny recenze uživatele

simulace pátrání po fiktivním vrahovi se po zásahu tekutým dusíkem agenta J.D. a jeho pozoruhodné smrti mění v lekací thriller, kde nebezpečí je všechno co vidíte, živé i mrtvé. druhy úmrtí jsou různorodá a tak nás může vylekat (pobavit), že se někdo ocitne bez krve. odsejpá děj i mrtvoly a je mi jasný, že situace je bezpečná až na cestě zpátky. bohužel (bohudík ?)se jí většina nedožije! jo a vrahem je eeeeeee........ ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nstotisíckrát ohraná vyvražďovačka,tentokrát v podání Rennyho Harlina.S postupem doby už ale tento mistr docela ztrácí na elánu a důvtipu,který dokázal do těchto tuctových námětů vštípit.Film rozhodně nezatracuju,občasný zvraty mě bavili moc,LL Coll J opět béčkařsky výborný...Ale prostě nic nového pod sluncem... ()

Reklama

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Tak moc to mohlo bejt pekny, tech napadu jako napriklad finalni souboj v bazene, to relativne novy prostredi... a pritom je to tak nehorazna sracka plna nelogicnosti a kiksu. To by jeden brecel. Hodne tady lidi pisou, ze ve svym zanru nadprumer - boha, v jakym zanru? Vzdyt tady se patla vsechno dohromady a nakonec je z toho zemlovka jak svin. Sladka, slana, kysela i horka, proste k nesezrani :o( ()

Listeroman 

všechny recenze uživatele

Slabší a trochu předpovídatelné. Docela dobrý nápad ze kterého chtěl režisér vytěžit až příliš moc. Umím si představit, že někdo jiný by s podobným scénářem dokázal udělat mnohem víc. Takhle vzniklo jen televizní béčko. Co na filmu oceňuju, že nebyl tak úplně nudný. Donutil mě přemýšlet a předpovídat situaci. Sice jsem měl vraha vytypovaného od začátku, ale jistý jsem si být nemohl až do poslední části filmu. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Hodně si to dávám do souvislosti Pustinou, která je něco podobného. Jenže tohle mi přijde o něco hůře zpracované. Scénář je celkem zprasený, ale tak to bych ještě nechal, jenže mně neseděli ani ti herci. Kilmer se tam skoro neukázal, LL Cool J zahrál lépe třeba v Útok z hlubin, holky Velasquez a Morris by se měli spíše chlubit Mumiema a Odloženými případy, ale že nezaujme ani Lee Miller z Trainspottingu jsem nečekal. Takže jediný, s kým jsem sympatizoval a přál jsem mu aby přežil byl Eion Bailey. Pasti, pasti, pastičky skvělé vymyšlené, ale občasné chování jedinců až udivovalo. Vraha odhalit přece jen nebylo tak lehké(aspoň pro mě). Nakonec to dopadlo tak, jak jsem vůbec nepředpokládal. Celkem dobrý film, ale já si radši pustím zmiňovanou Pustinu. 65% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (25)

  • Režisér Renny Harlin poznamenal, že herecké obsadenie zažilo počas natáčania v Amsterdame fantastický čas, ale "hlavným cieľom bolo obmedziť zábavu ľudí tak, aby sa potom objavili v práci". (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy Sára (Kathryn Morris) a všichni ostatní usínají po kávě, Sára (Kathryn Morris) padá na zem a drží v ruce zbraň. Hned v dalším záběru jí však v ruce nemá. V záběru z výšky ji poté opět drží v ruce. (Ole92)

Reklama

Reklama