Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $4,480,744Tržby Celosvetovo $21,148,829║ Námetom dosť zaujímavý projekt, len škoda že neprišla aj väčšia snaha sa s tým viac pohrať aby to nevyznelo len tak tuctovo, a niekedy je aj problém v tom ako pôsobia postavy v skľučujúcich momentoch. Film ma jednoznačne dobrý rozneh len časom akoby mu dochádzal dych. /50%/ ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nstotisíckrát ohraná vyvražďovačka,tentokrát v podání Rennyho Harlina.S postupem doby už ale tento mistr docela ztrácí na elánu a důvtipu,který dokázal do těchto tuctových námětů vštípit.Film rozhodně nezatracuju,občasný zvraty mě bavili moc,LL Coll J opět béčkařsky výborný...Ale prostě nic nového pod sluncem... ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Jsou to velmi slabé 4 hvězdy, chvilkami bych se klonil ke 3:). Má to dobrý nápad, ALE! Stejně jako ostatní, kdo tento film viděli, budu nadávat na to, že profesionálně vycvičení agenti FBI dělají asi stejné chyby, jako prsatá blondýnka v hororu utíkající do schodů do druhého patra s banánem v ruce místo zbraně. Po bitvě je každý generál a teď můžu říkat: měli udělat to a měli jít tam, ale vážně některé jejich rozhodnutí jsou tak tupé, až je z toho úplná komedie. Má to spoustu much a to nezachrání ani konečný mini zvrat, který byl ke všemu nutný, protože pak by to ještě kleslo na úrovni. Vadilo mi také využívání zorného pole kamery. Zatímco v záběru vidíte jen dvě postavy, kolem kamery běhá milion dalších lidí, aby se mohlo připravit a udělat 'velké překvapení'. Často je totiž nemožné, aby to překvapení, zúčastnění viděli až na poslední chvíli, jak je nám prezentováno. Tu hvězdu nad průměr dávám snad jen za propracovanost všech smrtí z filmařského hlediska, ne z toho logického. A taky byl dobrý OST. 'Tenhle ostrov se používá pro vojenské cvičení, ale jednou za čas mi ho na víkend půjčí.' ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Obsazení docela hvězdný, Slater, Kilmer a můj oblíbenej LL Cool J. Jako thriller to fungovalo velice málo, ale jako podařená kriminálka docela solidně. Dobrá zápletka, dobrej casting, velice zajímavý smrti (kupodivu i nějakej ten gore) a takovej zlehka předvídatelnej konec. Na to že je to deset let starej film, tak některý dnešní rádoby thrillery si k tomu ani nečuchnou. Slabší čtyři. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Za posledný rok som mal telku zapnutú myslím iba raz a to v oscarovú noc, aby som zistil, že nikde neprenášajú, vypol ju a pozrel to na nete. Dnes som ju zapol znovu kvôli tomuto ultrbéčku, so záplavou bývalých hviezd, plným akcie a zvratov, ku ktorému by ako komentár postačili len dve slová, v češtine znejúce o toľko lepšie: "Strašlivá píčovina" - ako pekne vystihnuté. Čo by ale človek čakal od Rennyho Harlina, že? Iba zábavu a tej sa mi aj dostalo. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (25)

  • Hlavným dôvodom, prečo sa film mohol natočiť so skromným rozpočtom, bola veľkorysá daňová úľava od holandskej vlády. (Arsenal83)
  • V skutočnosti vystavenie sa tekutému dusíku je relatívne neškodné a tekutý dusík okamžite nezmrazí nohy ani telo, takže scéna z filmu je z chemického hľadiska nemožná. (Arsenal83)

Reklama

Reklama