Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (624)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// některé vtipy jsou opravdu kolosální, hudba, Natalie Imbruglia, -vtipů není zas tolik, občas až trapné, je to parodie/// V tuto chvíli jsme to viděl podruhé a docela obstojně jsem se bavil. Mohlo to být o hodně lepší, ale co, jakákoliv role Mr. Beana je přijatelná. Nehledě na to, že zpracováno je to solidně, vyniká hudba, jako z nějaké Bondovky. Ovšem když jsem to viděl poprvé, čekal jsem akcí nabitý film, ale hlavně film, který se bude brát vážně. Chtěl jsem prostě Atkinsona vidět v jiné poloze. Výsledek byl pro mě tedy velké zklamání. Dnes jsem však věděl do čeho du, a jak říkám, některé vtípky byly opravdu výborné, jen škoda, že jich nebylo více. „budeme se teď bavit vo hovně?“ :-)/// Celkem 69%/// ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Neal Purvis, Robert Wade, William Davies .. Johnny English měl našlápnuto hodně ambiciózně. Škoda, že to nevyšlo, ,,Bean" je jako Agent Jejího Veličenstva velmi poutavý, přesvědčivý a zábavný i se všemi svými výstřelky. A když má za zády do tandemu i australskou kočku Natalii Imbruglia, je se zaručeně na co koukat. 70%. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Blbější komedii jsem hodně dlouho neviděl. Humor se na začátku někam skryl a jaksi se celý snímek zapomněl ukázat. Docela mě Rowan Atkinson zklamal. Vlastně mě zklamal hodně. O ostatních je škoda mluvit, protože to byla marnost nad marnost. Humor se snaží hrát stále na stejnou strunu. Bohužel to nefunguje ani na první zahrání a s každým dalším se trapnost více a více stupňuje. Přiznám se, že jsem měl problém tuhle sračičku vůbec dokoukat. Odpad! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle jsem se bavil hodne. Atkinson se tvari jako debil a vsechno podela, ale nakonec vse dobre dopadne. Neco mezi Bondem a Beanem. Rozhodne nejlepsi parodie na bondovky. Sice je vetsina foru dopredu jasnejch, jenze v Atkinsonovo podani se jim presto budete smat. A Malkovich je opravdu vynikajici a svoji roli "frantika" si skutecne uzil. Ja se bavil vyborne a docela by me zajimalo jak by to vypadalo, kdyby Atkinsona obsadily do skutecne bondovky, protoze v obleku vypada fakt cool. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson zostane u mna navzdy zaskatulkovany ako nemotorny smoliar Mr. Bean a preto som sa na väcsine scen aj v tejto komedii s chuti zasmial, ale to, co sa dialo poslednu tretinu prekrocilo vsetky hranice najdebilnejsieho scenara a to uz nedokazal zachranit ani Atkinson. Takze 60%... 19.06.2009 ___ Rowan Atkinson - (Johnny English) +++ John Malkovich - (Pascal Sauvage) +++ Tasha de Vasconcelos - (Alexandra) +++ Ben Miller - (Bough) +++ Greg Wise - (Agent Jeden) +++ Natalie Imbruglia - (Lorna Campbell) +++ Hudba: Ed Shearmur +++ ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Při záběrech "skryté kamery" z Johnnyho (Rowan Atkinson) koupelny se při každém záběru mění pozice zubní pasty v pravém dolním rohu, a to aniž by se jí Johnny dotkl. (Mr.Hudson)
  • Severoamerické tržby byly 28,1 milionu amerických dolarů, celosvětové 160,5 mil. (z toho 31,9 milionu ve Velké Británii). (NIRO)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama