Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (495)

heyda 

všechny recenze uživatele

Jen lehounce nadprůměrný animák, který má dobrou vizi ohledně střetu přírody (myšleno zvířátek) s konzumní společností, nicméně není schopen tento námět dostatečně využít a tradiční zápletka, kdy jeden vůdce nahradí druhého, neoplývá zrovna originalitou. Pro děti si myslím ucházející zábava, pro mě jako dospělýho nic extra. Jsou mnohem lepší animáky. 60% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Má přítelkyně má ráda celovečerní animáky, já ne, ale mám rád mou přítelkyni a tak koukám s ní. ZA PLOTEM má slabší začátek, ale pak se rozběhne a finále s hyperaktivní veverkou posilněnou energetickým nápojem, která se pohybuje v nulovém čase a předběhne laserové paprsky je nářezové. Jen škoda, že akčních scén není víc, protože na tu honičku se psem a finále byla radost koukat. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film s lesní zvěřinou a jedním tlustým hubičem v akci. Film vznikal ve studiu Dreamworks, kde mimochodem vznikl i Shrek a na filmu je to i vidět. Přišlo mi, že některé postavičky mají podobné grimasy s Kocourem v Botách ze Shreka. Možná, možná ne. I přesto je to velmi zdařilý film, který pobaví nejen děti. A ten konec...veverka se napije energydrinku....:DD Škoda toho, že je film tak krátky mohlo to být o trochu delší. --- Pusťte mě dovnitř!! – Ne, proužkovaný šarlatáne ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

V pořadí již několikátý animovaný film, co jsem měl možnost vidět. Od začátku, kdy sledujeme jak se mýval RJ snaží dostat jídlo z automatu až po závěrečnou akci v domě a po happyend, jsem se celý film královsky bavil. Velmi zajímavý a originální scénář. Jak jinak než skvělá animace. Dále bych také neměl zapomenout na velmi vydařený český dabing, který mi dokazuje, že u animovaných filmu je vždy skvělý. Ovšem původní dabing, kde mývala RJ dabuje Bruce Willis, si také nenechám ujít. Konečně také animovaný film s přijatelnou stopaží ( např. v Úžásňákových to bylo přeci trošlu delší ), takže film je pro děti a určitě je nebude ani na chvíli nudit. Jenže ono to nebude nudit ani dospělé.Snímek snad pro každého . Až se budu opravdu nudit, tak vím po čem sahnu!!! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rupert Gregson-Williams: 1. Family Of Me – Ben Folds ,2. RJ Enters The Cave – Rupert Gregson-Williams ,3. The Family Awakes - Rupert Gregson-Williams ,4. Heist – Ben Folds ,5. Lost In The Supermarket – Ben Folds ,6. Lets Call It Steve - Rupert Gregson-Williams ,7. Hammy Time - Rupert Gregson-Williams ,8. Still – Ben Folds ,9. Play? - Rupert Gregson-Williams ,10. Rockin’ The Suburbs (Over The Hedge Version) – Ben Folds featuring William Shatner ,11. The Inside Heist - Rupert Gregson-Williams ,12. RJ Rescues His Family - Rupert Gregson-Williams ,13. Still (Reprise) – Ben Folds , ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Možnost propůjčit hlas některému ze zvířátek odmítl mimo jiné i Gene Wilder. (imro)
  • Tiger je perzská mačka, a preto bol za jeho dabéra zvolený Omid Djalili, ktorý je iránskeho pôvodu. (vander19)
  • Veverka Hammy nazve ve snímku živý plot Steve, neboť je to údajně pěkné jméno. Steve Carell tuto postavičku namluvil. (imro)

Reklama

Reklama