Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luďka čeká pořádná kocovina. S novou realitou se ale smířit nehodlá. Z nouze začne lhát. Lže synovi Tondovi, své bývalé ženě Iloně, dokonce i kamarádům v Severce. Její majitel Eda také nemá dobrou náladu. Cítí, že v Mostě je něco jinak. (Česká televize)

Zajímavosti (5)

  • Tvůrci použili skutečný facebookový profil Blanky (Magdalena Kozáková) kvůli jejím fotkám a pouze ho přejmenovali. Zapomněli ale změnit URL adresu profilu, kterou lze změnit v nastavení. Mohli to vyřešit přepnutím prohlížeče do režimu celé obrazovky. (Leopard105)
  • V momentě, když si Tonda (Filip František Červenka) prohlíží profil Blanky na Facebooku, je přihlášen jako „Martin“, to ale neodpovídá jeho postavě. O chvíli později, když si Tonda pouští video, si lze všimnout osobní složku na ploše se jménem „Martin Voplakal“, který pracuje v České televizi jako rekvizitář. (Leopard105)
  • Pozorný divák si všimne, že když Tonda (Filip František Červenka) si prohlíží profil Blanky na Facebooku, je laptop připojený k Internetu pomocí WiFi, a to v momentě, kdy v baráku nešel elektrický proud. (Leopard105)

Reklama

Reklama