Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk zjišťuje, že když je špatně, může být ještě hůř. Nutně potřebuje peníze na zaplacení alimentů, ale jezdit s popeláři, jak mu navrhuje kamarád Franta, se mu nechce. Navíc nesmí do své domovské hospody Severky. Jeho život ztratil směr… (Česká televize)

Recenze (94)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"On prostě musí mít jistotu, že jedinej, koho se může bát, jsme my.  No a pak se prostě bude cejtit ochráněnej." Luďan vymahač mě teda moc nebavil, tedy dokud nezačal vymáhat v hospodě desítku. To už zábava byla. Jinak mě bavila přednáška sexy holky Pavla o kamionech a samozřejmě závěr. Chomutov a spalovna, tak to stálo za to. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady už jede Most v plné síle. Od lichvářského začátku s hnusnou desítkou, a Luďanem, ze kterého prostě musí jít strach, až po výborné finále, které sype jednu hlášku za druhou "Odvez ho do Chomutova - Do spalovny? - Do nemocnice, vole. Vyklop ho tam, a ujeď" Chudák Franta, prostě mu tam skočil no, tak se s kámošema asi dlouho neuviděj. Godla fakt obecně neni dobrej herec, ale tady se to prostě sešlo tak, že s dobrým dialogem a scénou dokážete vytáhnout i neherce do polohy, že je to super. Jen tomu Tondovi pšenka nekvete, takže asi příjde naci období. Kdo ví, jak to v tom Mostě ve skutečnosti chodí... ()

Reklama

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klesá to rychleji, než Edův čurák... Co se zpočátku jevilo jako geniálně zahraná žumpa oscilující mezi odpadem a příjemnou parodií na realitu tamějšího kraje, se začíná sklánět víc k tomu hajzlu a obávám se, že z toho po vzoru Čtvrté hvězdy a Dabing Street zbude zase jen pícnina pro tu jednodušší část Babišstánu. Dabing Street měla aspoň dvě dobré scény na díl (mluvím za první 4 díly, zbytek jsem v zájmu zachování duševní rovnováhy nedokoukala) a Čtvrtá hvězda tahouna Trojana. Tohle trochu výraznější osoby a scény postrádá a obávám se, že duu Luděk a jeho bratrosestra už teď dochází dech. Příští díl rozhodne, jestli tomu dám dál šanci nebo seriál skončí na Miiném osobním smetišti. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejnahláškovanější díl (hlavně Frantovy hlody na konci jsou doslova smrtící). A pravděpodobně i "nejvážnější" - jsem hodně zvědavý, jak se bude dál vyvíjet linie s Luďanovým zamilovaným synem. Popravdě se občas skoro až stydím, že se u něčeho takového směju (často a nahlas), ale holt Prušinovský s Kolečkem tu typicky českou černohumornou black&white-trash poetiku zvládají jako snad nikdo jiný v současnosti. Ostrá oddechovka, která se nepodbízí a přesto/proto jí s přibývajícími epizodami roste divácká obliba. Snad to tak bude i nadále... "Hoši, tak teď se dlouho neuvidíme." ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl má velmi slabou linku. Ne skutečně i satirický seriál naprosto mimo realitu si nemůže dovolit tak stupidní scénář jako středoškolák zabouchlej do holky co ho ani nezná. Na druhou stranu je tam krásně ukázáno, co si gympl myslí o průmkách a navíc je tu naprosto geniální linka v hospodě vrcholící ve chvíli kdy jediný pracující cigán na světě srazí dodávkou místního mafiánského bosse. Ups, spoiler... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Když pan Juliš (Jiří Schmitzer) oslovuje Dášu/Pavla (Erika Stárková), aby vedl exkurzi učňů v autoservisu, osloví ji jménem Erika. To je ale skutečné jméno herečky, nikoli její postavy. (rakovnik)

Reklama

Reklama