Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Recenze (110)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je dle mého jasně nejlepší, tady se jede vážně jeden klenot za druhym. Hned ze začátku to odpálej dementní plešky na kolotoči (totálně wtf odlet z kolotoče, jak Happy tree friends twle). Luďan v Chánově je další totální nářez, hlavně s pokračováním a jeho druhou návštěvou, super práce s kamerou při záběru na průchod rozpadlejma barákama ("Já bych to tak nechal, jako kulturní památku"). Pak se přesunem na závody, kde Žanetka ukáže, že umí rychle odpouštět, a hned napravovat věci i hodně příjemným způsobem...Snědá tíseň, tak to je brutal ("Cigorky už to lajkujou"). A v závěru pak chudák Eda a jeho touhy, kterým prostě nejde odolat. V tomhle díle se to prostě všechno sešlo, od jednotlivých koncepcí scén, přes herecké výkony, až po ikonické hlášky, které hned zlidověli, a zapsali se do historie našeho vysílání. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřil bych že to řeknu. Ale toto je fakt dobrý. Nejlepší díl. Zatím. Kde jinde vidíte jak kluk z učňáku kvůli holce přestane poslouchat Ortel a zajde napsat zkoušky v doprovodu domestikovaného cig.. roma, kde získá nejvíc bodů v IQ testu co jen to je možné. Přidejme k tomu Snědou tíseň a o zábavu je postaráno. ()

Reklama

KyleReese 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejvíc nahláškovaný díl. Franta jako Tondův "zákonný zástupce" a Luděk jako "bojovník za práva cikánů" mě dostali.:-)) No a o Snědé tísni snad ani nemá smysl mluvit:-))) Naplno se ukazuje, jak si tvůrci dělají prdel ze zažitých společenských stereotypů a zároveň s ironií nahlíží na přátelství a rodinu, jako na lidi a ne jako na účastníky nějaké reality show. "Smaž to odtamtud." "Ty Vole, to je na facebooku, to už nejde smazat" :-))) ()

ReproBoy 

všechny recenze uživatele

Nápad se snědou tísní byl opravdu geniální. Čtvrtý díl 95%, třetí 85%, druhý 80%, první 95%. Hltám a nemůžu se dočkat, jak tohle všechno dopadne. Jakožto bývalý Mostečan i návštěvník Severky se fakt musím koukat. Konečně někdo chytnul hůmor za koule a nebojí se ukazovat i pravdy. Na co se fakt netěším, je konec. Stejně jako tomu bylo u čtvrté hvězdy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další zářný důkaz toho, že s poctivostí leda pojdeš a je třeba umět lhát a podvádět. Zřejmě nejlepší epizoda, kde se poprvé objevil pojem "Snědá tíseň", který nás jen tak rychle neopustí. Vydatná dávka rasismu. Cigáni znovu ukazují, jak mohou být přirození herci, protože v podstatě hrají celý svůj život. Luxus! Málem jsem se pomočil. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Při rozhovoru Dáši (Erika Stárková) se svým nápadníkem na závodech je chyba střihu, když se prostřídá záběr, kde oba stojí čelem k sobě, se záběrem, kde je nápadník k Dáše bokem. (velkyvezir)
  • Při natáčení seriálu Most! založili tvůrci facebookovou stránku Snědá tíseň, kterou potřebovali kvůli natáčení. Dlouho se na ní nic nedělo, avšak po premiéře této epizody nasbírala během několika desítek minut přes tisíc fanoušků. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama