Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Končí se tak prazvláštně. Co minulá epizoda začala, tady se pokračuje. I když sice chápu, že je důležité se rozloučit s důležitou postavou, tak celému dílu byl věnován právě onen pohřeb a na zbytek se tak nějak v meziřečí zapomnělo. Chtělo by to ještě nějaký skutečný closure včetně konce Hnědé tísně apod. Nebyl to konec takový, jaký jsem si představoval. A rozhodně nebyl zábavný a nenesl se v duchu prvních epizod. Poslední dvě už za nic moc nestály, nicméně jinak byl seriál fajn. Kdy jsem se upřímně zasmál, bylo závěrečné scéně s vázou... To se povedlo a to byl opravdu černý humor. ()

Clara 

všechny recenze uživatele

Je spousta seriálu u kterých si řeknete, bože proč tak dlouho, to by stačilo na film. A pak i filmy, co by stačily jen za zmínku. Ale to sem nepatří. Z Mostu chci víc, mrzi me, že skončil, ale tak to má být. Smekám, v nejlepším se má přestat, ale kde bylo to nejlepší? Tolik promarnenych nápadů, ovšem tento k něm nepatří. Pořád mám pocit, že to bylo málo. Neobyčejně obyčejný příběh lidi. A kolikrát ani neobyčejne nestačí. Tady jo, vlastně ne, chci víc!!! Díky za to, že to je- spojení spravnyho ceskyho humoru a důstojnosti. ()

Reklama

FuLister 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásnej závěr, v pravdě již asi kultovního seriálu. Myslím, že by rozhodně další série být neměla, neboť tady se to jasně uzavřelo, a ani nepotřebuju vědět jak to bude dál. Jinak samozřejmě tu bylo zase plno hlášek a vtipných situací, ale zároveň to bylo takové více lidské, třeba když si Luďan lehnul k ségře a byl na ni hodný. Takže jednoznačně za 5 hvězd. ()

ForeverZiak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DYCKY MOST!... dycky most. Ty vole. Ty voleee plánoval som sa vyjadriť o seriály ako takom ale táto posledná epizóda si zaslúži samostatnú recenziu. Ľudia.. Nieto konkurencie na československej scéne tomuto seriálu, nieto viacej emócií v 8. sérii Got než v tejto JEDINEJ epizóde. Úžasné úžasné! Charaktery ako to v tomto seriály býva zvykom opäť nesklamaly, sú uveritelné a veľa krát vás aj naštvú, no to nevadí, lebo tak to je i v skutočnom živote! A to je to. Seriál Most! Je úžasný svojou pochopiteľnosťou a neobvyklou, atmosférou. Len ťažko by sa hľadal seriál, ktorý by v žánroch Drama/Komedie zažiaril tak ako MOST! Veď i pracovanie s hudbou je tu úžasné, to prepojenie s príbehom ku príkladu *SPOILER* Keď v tejto poslednej epizóde na Čočkinovom pohrebe hrá pieseň Don't stop believin' - aká to nádherná prepojenosť no nie? A takýchto príkladov je mnoho. Ďalej práca s kamerou je úžasná a nájdete tu zábery, ktoré by si oteckovia nedovolili natáčať :D - Jediné čo mi naopak vadilo bolo trochu nedotiahnutý vzťahový posun *SPOILER* Edy a Dáši... Ale viete čo? Mne je to šuma fuk, lebo tak ako vo skutočnosti, ani v seriály nemusí byť všetko jasne vysvetlené a očividné. A tak tomuto krásnemu skvostu ako aj tejto epizóde dávam 5 hviezd a približne 90%. A ako by povedala jedna oskarová rola, soudkyňe Barbara, - prípad je uzavretý, môžete odísť. DYCKY MOST! ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ták a padla klec. Zemřel Čočkin, zemřela Snědá tíseň, zemřel seriál….ale myslím, že duch Mostu! bude ve vzduchu ještě dlouhý čas. Každopádně, vzhledem k tomu jaký rozpačitý dojem budily jednotlivé epizody, musím uznat, že konec byl stylový. Důstojné i ujeté. Smutné i optimistické. Ze čtvrté cenové i honosného banketu. Za pár haléřů i velkolepé. Country i grindcore. Teď už zbývá jenom se podívat na seriál jako celek a „JE SUIS ČOČKIN“. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Poslední epizodu seriálu mohli diváci sledovat přímo v mostecké restauraci Severka společně s jeho tvůrci a na programu byla taky autogramiáda s herci. (Duoscop)
  • Při Luďkově smuteční řeči před Severkou je v čase 44:30 záběr do publika, ve kterém je Luděk (Martin Hofmann). (afu)

Reklama

Reklama