Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdy mě přepadá (snědá) tíseň. Mám strach, že to jde s českou televizní tvorbou z kopce, předem se děsím každého dalšího seriálu ... Ovšem Prušinovský s Kolečkem zřejmě podobné starosti netísní, od Trpaslíka s lehce nadhozenou rasovou tématikou pořádně přitvrdili. Jsou vtipní, současní, nebojí se rozhrábnout témata se kterými si leckterý politik neví rady, prostě to divákům pěkně naservírují. A tak to má být! ()

Johny44 

všechny recenze uživatele

Super rozjetej seriál a konec? Jako by se tvůrci zalekli, jestli to celý přeci jen nepřestřelili a tak udělali úlitbu Radě České televize. Místo toho popřeli sami sebe. Prostě buď mám koule nebo nemám. V posledním dílu je už autoři ani nehledali. Vypadá to, že než dopsali závěr, celé noci sjížděli filmy z dílny Bollywoodu. A přes den měli puštěnou Ulici, Pojišťovnu štěstí nebo Život na zámku. Koukat se na Nemocnici na kraji města, řek by si člověk " Hezky to ten Dietl napsal" Já si po 7 dílech Dycky Mostu říkám ´" si dělaj prd*el? Teda, bohužel už nedělaj !! ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Končí se tak prazvláštně. Co minulá epizoda začala, tady se pokračuje. I když sice chápu, že je důležité se rozloučit s důležitou postavou, tak celému dílu byl věnován právě onen pohřeb a na zbytek se tak nějak v meziřečí zapomnělo. Chtělo by to ještě nějaký skutečný closure včetně konce Hnědé tísně apod. Nebyl to konec takový, jaký jsem si představoval. A rozhodně nebyl zábavný a nenesl se v duchu prvních epizod. Poslední dvě už za nic moc nestály, nicméně jinak byl seriál fajn. Kdy jsem se upřímně zasmál, bylo závěrečné scéně s vázou... To se povedlo a to byl opravdu černý humor. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda je přes všechny ty nedostatky ta nejlepší, nejzajímavější, nejepičtější, zkrátka je perfektním závěrem něčeho co konečně skončilo. Prominu to co se stalo Čočkinovi, protože mi to neladí s celkovým laděním seriálu, nebudu řešit že se Luďan chová v této epizodě jako naprostý kretén (což je sice kvůli vystavení dramatického oblouku, ale jde o špatnou práci s charakterem) a nebudu komentovat postavu Blanky, jejíž chování mi naprosto nesedí, protože v konečném důsledku to bylo jen pár poskvrn na nápaditém díle. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem myslel, že je jako blbost, nechat ho pohřbívat cigánama. Víš? Přece si nemůžeme naše lidi nechávat pohřbívat takhle pod nosem." Most skončil vážněji, než jsem chtěl, ale přesto jsem se dokázal pobavit. Samozřejmě při krádeži Čočkina z krematoria, při Žanetiných přesvědčovacích metodách a hlavně přitom, jak cigánská kapela originálně zahrála Outsider waltz. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Při Luďkově smuteční řeči před Severkou je v čase 44:30 záběr do publika, ve kterém je Luděk (Martin Hofmann). (afu)
  • Epizoda byla vysílána o 45 minut později než ostatní epizody, kvůli nadměrnému počtu sprostých slov. (Kajman26)
  • Písnička, která hraje v 18. minutě, je „Devil Inside“ od INXS. Ve 27. minutě hraje „Whorehouse Blues“ od Motörhead. Na konci epizody pak hraje „Don't Stop Believin'“ od Journey. (Duoscop)

Reklama

Reklama