Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul má před svatbou s Karen a s přáteli pořádá mládenecký večírek. Vymění si klobouček ženicha s kamarádem Jimem, opije se a ráno se probudí vedle tanečnice Becky. Becky netušila, že je ženich. Karen je na cestě k Paulovi a Becky spěchá pryč bez kalhotek, které nemůžou najít. Později je Paul ukryje do nádržky na toaletě. Jim mu radí, aby Karen všechno zapřel. Je si jist, že Paul se s Becky už nikdy nesetká. Paulova eskapáda neunikne knězi Ferrisovi, který bydlí v sousedství. Když ale Paul jede do práce, narazí na Becky v budce na mýtu. Becky se objeví i na přátelském setkání obou rodin. Je totiž Kareninou sestřenicí. Paul se jí snaží vyhýbat, ale Karen je nakonec vzájemně představí. Oba dělají, že se neznají. Paulův bratr Pete vychvaluje Karen a může na ní oči nechat. Paul si s Becky chce znovu promluvit. Becky mu řekne, že brzy usnul a že mezi nimi nic nebylo. A slíbí, že nikomu nic neprozradí. Karen mezitím přijde na Beckyiny kalhotky, ale Paulovi se podaří z toho vymluvit. Na scéně se objeví Ray, bývalý partner Becky. Je policistou, má cholerickou povahu a Paula napadne. Dá mu kompromitující fotografie s Becky. Paul s Becky se vloupají k němu do bytu a odnesou si negativy. Ray narafičí do Paulova auta kokain a Paul je zadržen... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

sluzevsky 

všechny recenze uživatele

Jasona mám rád, ale tady není pro děj co obdivovat. Paula čeká svatba, před kterou u něj jeho nastávající nalézá kalhotky zkrášlené hnědou čárkou, pro kterou se jeho výmluva, že se jedná o dárek, nedá uplatnit. Třešničkou na dortu, jež v tomto případě symbolizuje nadcházející problém, je fakt, že hnědou čárku na spodním prádle zanechala nevěstina sestřenice, což se musí za každou cenu ututlat, a cestou ke lži je k vidění spousta pseudo vtipných, často klišoidních a někdy velmi trapných okamžiků. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo tak nesympatického hlavního "hrdiny" asi by se mi vše líbilo více. Úplně směšné situace a chování se střídají s vtipnýma a vše spěje k neodvratnému americkému závěru. Popravdě jsou mnohem, mnohem horší podobné romantické komedie, tato se skouknout vpohodě dá... - 18. 7. 2012 - 35% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zase ta rozlučka se svobodou. Při ní se vždy dějí věci. Tentokrát se stane to, že se budoucí ženich vyspí s tanečnicí z dívčí taneční skupiny objednané na svou párty, která je, jak později zjistí, sestřenice budoucí nevěsty. No, a teď co s tím. A to se do toho ještě začne plést policajt, který s onou sestřenicí chodí, neboť ji nechal sledovat a tak se o všem dozví. Příběh krapet postrádá na logice už v tom začátku, právě s onou sestřenicí. To by byla setsakramentská náhoda, ne? Z druhé stránky pohledu to spíše vypadá, že tam byla poslána záměrně nevěstou, aby na ženicha dohlédla. Ale budiž. Bereme jak je navaříno. Samozřejmě se má jednat o romantickou komedii, která svým závěrem může i překvapit, ale vyznívá to krapet vyčpěle. Hodně se s cílem pobavit přehrává, čímž mnohé humorné scény vyznívají ne zrovna málo křečovitě. Snímek postrádá očekávané rysy romantismu a úsměvnosti a tak ani na konci všeho dění nelze očekávat vzplanutí emočního finále. Ne, tohle se nepovedlo, i když se tu všichni snaží a holky z každičké scény doslova září. Tři scénáristé a taková nedokonalost. No nic. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Komedie, která baví jen zajímavými a až mile absurdními situacemi, ve kterých se nachází hlavní hrdina. Jinak se však jedná o velmi těžkopádnou komedii, která se snaží být příliš na sílu vtipná, což nikdy nemůže dopadnout dobře. Radost pohledět na hvězdy teen filmů té doby – miloučkou Selmu Blair i sympatickou sestřenici Julii Stiles. Jinak slabá, naštěstí však ne přímo ubíjející, komedie. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo tak špatné. Další tuctová romantická komedie, ale i při té další se přece můžete opět trochu zasmát. Okamžiků pro smích nám tu tvůrci moc nenechali, ale když už, tak to stálo za to. Jako třeba scéna s pátráním po původu kalhotek a volání do supermarketu či schovávání se na záchodě a napodobování průjmu. Julia Stiles i Selma Blair jsou hodně pěkné a dobře se na ně dívá. Nic víc od takového filmu nevyžaduju. Prostě bylo se na co dívat a tvrdit, že to byla nuda je nesmysl. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama