Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Montgomery Brewster je neúspěšný baseballista, který právě zjistil, že je příbuzným zesnulého multimilionáře Rupert Horna. Pradědeček mu odkázal majetek v hodnotě 300 milionů. Má to pouze jeden háček - během příštích 30 dnů musí utratit 30 milionů. Když se mu to podaří, dostane celých 300 milionů. Zdá se to jednoduché. Pozor, ale má to svá pravidla. Peníze nesmí utratit za žádné hmotné statky, na konci nesmí vlastnit o nic víc než na jejím začátku. Vzhledem k intrikám správců to nebude mít jednoduché, naštěstí má na své straně chytrou přítelkyni a věrného spoluhráče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková komedie mnou viděná v našich devadesátkách, tudíž mi mohlo být tak 14 či 15 let. Tehdy se mi to docela líbilo, nevím, jak bych to ocenil dneska. Někteří tu zmiňují prý velmi podařený slovenský dabing Nogy a Skrúcaného, ten jsem ovšem neměl tu čest poznat, standardní český dabing však pokud se pamatuju nebyl špatný. ()

Qwat 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která mě vždycky pobaví. Velmi slušné herecké výkony ve všech větších i menších rolích. Reálně tak za 70%, ale dal jsem pět hvězd už jenom proto, abych vyvážil těch (jenom pár) zdejších šašků, kteří se tady chlubí tím, že se "ani jednou neusmáli", protože to je "americký humor" a tomu se oni nesmějí. Jo, tím že se vy zaprděnci u dobré komedie ani jednou nezasmějete, tím jste nás všechny opravdu potrestali, vy zoufalci xD ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

"Brewsterovy milióny" mám v paměti ještě z útlého dětství se slovenským dabingem Miroslava Nogy a Štefana Skrúcaného, kteří tomu vtiskli neopakovatelné grády. A ani teď, s o poznání slabším, ale ne špatným, českým dabingem, to má své kouzlo. Odpočinková komedie se zajímavým nápadem, nic víc, nic míň. 60%. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia, ktorej každý aspekt sa nesie v duchu najlepších osemdesiatkových tradícií so všetkými kladmi aj zápormi, ktoré k tomu patria. Nad nudnejšími momentmi našťastie prevažujú tie vynikajúce a úplne najlepším z nich je scéna, v ktorej hrdina robí antikampaň dvom skazeným skorumpovaným stranám, z ktorých ani jedna nie je pre mesto riešením. Silná paralela so súčasnou politickou scénou na Slovensku a našimi poslednými voľbami je čisto náhodná, ale geniálna. "Vote for None of the Above!" (7/10) ()

raiN[ratm] 

všechny recenze uživatele

Tak ako nemôžu byť vianočné sviatky na Markíze bez Popolušky, rovnako tak čo by to boli za sviatky bez Brewsterových miliónov na STV :)) Hold, asi to bol drahý nákup do archívu, ktorým sa treba každoročne pýšiť. V každom prípade je však tento film klasika, ktorá sa dá pozerať každý rok a aj tak neomrzí. Symbol jednoduchej zábavy a veľkej pohody. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Toto je již sedmá filmová adaptace stejnojmenného románu George Barr McCutcheona z roku 1902. (mi-ib)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno