Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za ten potetovaný hrudník spoře oděné sympatické slečny, která se tam mihla zhruba v půlce filmu. Zbytek je bohapustá pitomost bez hlavy a paty. Forma viditelně vyžraného Štefana šla dolů a už tak mizerný scénář nebylo čím vylepšit, když akční scény byly spíš k smíchu. Promiň, Štefane, ale prsama to nejde zachránit vždy. Zvláště, když to není péčko, ale béčko. 10% ()

t0ny odpad!

všechny recenze uživatele

90% scén je postrádá logiku, nicneříkající kamera snímá vše nedůležité, a vrchol všeho představují výpovědi postav (vše v uvozovkách). Snímek tvoří tři scény. 1) Seagal vejde do náhodné budovy (ať už to je restaurace, holičství nebo stodola), a zmasakruje číňany, kteří ji okupují. 2) Seagal sedí a diskutuje s náhodnou postavou - tyto scény považuju za nejhorší. 3) Scéna u stolu, kde pár číňanů diskutuje o tom, jak musí zabít Seagala. Vynásobte pěti a výsledek vyšlete do světa. Další Seagalův "počin", který může fungovat jako parodie. ()

Reklama

Amarcord_1 odpad!

všechny recenze uživatele

10% - Celý film je dokonalou ukázkou toho, že i na tak primitivní žánr, jako otřepaný mstitelský akční film, vyžaduje určité minimum filmařských a vypravěčských dovedností. Dokoukal jsem ho jen proto, abych obdivoval, co všechno se dá zbabrat. Roztomile dementní scénář je rozhodně hlavní pecka. V jeho stínu bledne i spíše poziční, než herecký výkon Stevena Seagala. Zabiják je několikrát recyklovaný odpad, jehož sběrem si žádný filmový fanda nepolepší. ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně bezduchá a prázdná záležitost, která se ale všema svýma pohříchu nízkorozpočtovýma prostředkama snaží vypadat jako nějaký mix Matrixu a Mission Impossible. Jako by si někdo v produkci řekl, že ty digitální kulky dopadající v úvodní scéně na hrdinovo auto, naprosto otravný nájezdy kamery (asi mající vzbuzovat napětí) nebo lokalizující podtitulky a la JAG (po deseti minutách už jenom obtěžující) jsou fakt cool a když to umí jinde, tak mi to přeci zvládnem taky! Nic z toho pochopitelně cool není, nikdo to ani náznakem nezvládá a film je neuvěřitelně blbej. Tlustý Seagal, docela ucházející (i když pořád monotónní) hudba a neuvěřitelně komický (což rozhodně nemyslím jako pochvalu) bitky. Ale byly tam docela hezký holky a párkrát jsem se navíc od srdce zasmál. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Připravili ho o práci, zabili mu manželku, zapálili dům - vzali mu vše a ještě se ho pokouší opakovaně zabít. A to neměli dělat, protože si zvolili špatného člověka a probudili v něm tygra zabijáka, známého dříve jako DUCH . Typický ničím neobvyklý film Stevena Seagala, kterému dávám své 2 * za scénáristický nápad, bojové akce a za pocity, které ve mě ten děj vyvolává ( např. hláškou - kdo krade málo, skončí na dlouho ve vězení, kdo krade ve velkém, stane se králem ) !! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama