Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jo je to sranda. Rodriguez se docela utrhl z řetězů a byť vše plácá páté přes deváté překvapivě to funguje díky triumfu v podobě hereckých hvězd, kterých tu je více než zdrávo. Úžasný je Johnny Depp společně s Banderasem, zbytek lehce ve stínu, ale kouká se na to hezky i díky občasnému fóru a za vlasy přitažené akci, která má místy koule. 65% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jakoby se nám Rodriguez snažil ukázat, co všechno se naučil od svého kamaráda Tarantina. Máme tu hroznou spoustu více i méně bizarních postaviček (chlap ve fialovým saku s čivavou, Agent CIA se třetí rukou, který moc rád vraždí kuchaře...) a všechno se nám to tu proplejtá, vraždí, zrazuje navzájem mezi sebou... Je to guláš. Dlouho to byl moc zajímavý a neskutečně vtipný guláš (První dialog El Mariachiho a agenta Sandse v hospodě nemá chybu), výprava je zajímavá, akce má tempo a všechno se to příjemně zamotává.. Jenomže potom jde všechno do háje. Počínaje neskutečně stupidní honičkou to začná vypadat, jako by si režisér, scénárista i strřihač šlehli (Že to všechno obstarával Rodriguez?).. Záběry televizní, scénář, místo aby se rozmotal, se zauzluje a pak se rozpadne, akce je chaotická, střih nenavazuje (ale vůbec, obzvlášť u tý honičky je to dost vidět). Postavy, které až tdo teď byly zajímavé (např. agent Sands) jsou scénářem zničeny (ne-li přímo zabity), postavy, které do té doby nebyly výrazněji využity, jsou buď zabity, nebo jejim narychlo připíchnuta nějaká úloha a pak jsou zabity (chudák Evča Mendezovic, ta to slízla) a divákovi zůstane v hlavě jen černá díra - Takovej to je vejplach. Fajn úvodní skladba. (ale zase už sem ji slyšel u Tarantina) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $29miliónovTržby USA $56,359,780Tržby Celosvetovo $98,185,582║ Nehorázne spackaní film, takto vyzerá keď Robert Rodriguez asi nemá chuť do natáčania, všetko to príde také na silu robené, bez skutočnej šťavy. Katastrofa! /10%/ ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Zábavná kravinka, která by byla mnohem zábavnější a lepší, kdyby se nesnažila být pokračováním Desperada a (el) Mariachiho, protože Antonio Banderas tu nepůsobí jako zmučený, osudem stíhaný charakter, ale jen jako znuděný vakovlk po odpoledním čaji a tak tu snad víc prostoru důležitostí, prokresleností i tím, kolik času na obrazovce stráví je tou opravdovou hlavní postavou Johnny Depp, který hraje něco mezi svejma divnejma, ale dobrejma rolema z devadesátých let a mezi úchylnými, makeupem překrytými divno-lidmy z éry po Pirátech z karibiku. Je to pořád zábavné, ale asi ne tolik, jako když jsem to viděl v deseti. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky jsou pro tenhle film docela dost, ale počty jsou úplně jednoduché: jedna pěticípá pro Jeníka Deppa, jednu si podělí Banderas, Dafoe, Rourke a Trejo, půl hvězdičky za akční scény a čtvrt hvězdička za ten balast okolo. Podruhé už ne, Robertku, kromě hvězdného obsazení se nepovedlo fuckt skoro nic. 57% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Jorge FBI, kterého hraje Rubén Blades, vypráví o svém parťákovi z FBI jménem Archuleta, který byl před lety zabit. Postava, kterou hrál Rubén Blades ve filmu Predátor 2 (1990), se jmenovala "Danny Archuleta". (JohnSmith)
  • V době natáčení režisér Robert Rodriguez hledal kapelu, která by zněla jako Los Lobos, ale nemusel by za ní jezdit z texaského Austinu do Kalifornie. Kolega Carl Thiel mu ukázal Del Castillo. Rodriguez byl nadšen a spolupráci navázal tak, že Ricka Del Castillo požádal o lekce hry na kytaru. Pak mu začal nosit ukázky z filmu a ptal se, co by k tomu zahrál. První scénou, které dal Rick Del Castillo zvuk, byla chvíle, kdy Carolina (Salma Hayek) odhalí sadu nožů pod sukní. Rick Del Castillo také hrál za El Mariachiho (Antonio Banderas) těžké kytarové pasáže. Spolupráce vyvrcholila založením Rodriguezovy dvorní kapely Chingon. (Mautycka)

Reklama

Reklama