Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Rodriguez si určitě chtěl jen tak zablbnout a docela neřešil, že tvoří lacině vypadající film přeplacáný jak dějovými kličkami tak množstvím postav. Chudák samotný Mariachi smutně stojí v té hromadě revolucionářů a agentů na samotném pozadí a výjma co(o)ltovních přestřelek do jeho osudů neosudů nahlížíme jen tak z rychlíku. Nejzajímavější personou je bezpochyby Deppův agent Sands, vyskytující se ve většině opravdu zajímavých scén, které Tenkrát v Mexiku naštěstí obsahuje a ačkoliv jsou rozmělněny spoustou slabčích momentů, zažerou se pod kůži natolik, že nelze třetí filmový n/z/ářez desperáda s hudebním sluchem bez uzardění poslat do podprůměru. PS: Rodriguez se sice rád chlubí, jak jednoduše a levně své filmy natáčí, ale myslím, že už to občas vážně přehání - digitální výbuchy a nevzhledné klíčování připomínají současný akční odpad a záběry poloprofesionální (?) handy kamerou vypadají hnusně bez ohledu na to, jeslti jde o pouhý Rodriguezův úlet nebo odkazování na El Mariachiho. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavý, ovšem i výrazně rozporuplný závěr Rodriguezovy "dolarové trilogie". Akce je (jako vždycky) skvělá, Banderas sype náboje do svých soupeřů pěkně pod tlakem, v typicky rodriguezovsky stylovém aranžmá. Bohužel si však Robert vzal od Leoneho více než jen název, výrazně se nechal inspirovat jeho rozmáchlým vypravěčstvím, které však v kombinaci s ultralevným režijním stylem Rodrigueze příliš nefunguje. Škoda, že do toho zatáhl tolik postav, ve kterých se divák mnohdy ztrácí, škoda, že do toho zatáhl politiku (byť na ji zpracovává s příjemně satirickým nadhledem). Když by bylo Tenkrát v Mexiku jen přímočarou cestou Antonie Banderase za pomstou, byl by to o mnohem lepší film. Všechny scény s touhle legendou hollywoodské pop-music totiž působí naprosto bezchybně a tahají výsledný dojem hodně hodně nahoru. 3 a 1/2*. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které nedosahuje kvalit Desperada. Akce je ještě krkolomnější a děj ještě zamotanější než v díle prvním. Nemluvě o velkém množství postav, které divákovi uštědří tak akorát pořádný zmatek v hlavě. Neuvěřitelná přeplácanost kulis a kostýmů se ještě unést dá, ale snaha Rodrigueze točit ultracool mě už lezla dost na nervy. Potěší Eva Mendes a Salma Hayek, na které je radost se dívat. Ještě Johny Depp a Banderas jsou celkem ok. Zbytek už je jen průměrně odvedená rutinní práce. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne dosť prihlúple pokračovanie kultového filmu 'Desperado', ktorý sa stal v mnohom kultovým akčňákom, aspoň pre mňa! Veľmi som sa na film tešil, no z kina som odchádzal nadmieru sklamaný. Na šialeného Roberta nečakane spomalené, natiahnuté a čo je najprekvapujúcejšie s malou dávkou akcie. Ani Depp, Rourke, či Dafoe tomu absolútne nepomohli a to ich mám tak rád! Krásne krúhlych 50%. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc od Rodrigueze. Měl si stím víc pohrát na to jakou tam měl hereckou posilu viz Depp, Rourke atd.. jejich postavy hlavně teda Rourka mi přišli nevyužité. Depp tam měl pár hlášek ,,je to tak dobrý že až to dojím vemu zbran a pujdu zastřelit kuchaře" :D jinak jako docela nuda. Podle mě minimum akce, furt se tam něco řeší, rozhodně mín hlášek než v prvním díle. O dost slabší odvar no. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin činily milionu 56,4 amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 98,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama