Reklama

Reklama

Blok 99

  • USA Brawl in Cell Block 99 (více)
Trailer 1

Když bývalý boxer (Vince Vaughn) přijde o zaměstnání a stojí před rozpadem manželství, rozhodne se přijmout práci drogového kurýra v naději, že se štěstí obrátí na jeho stranu a on konečně zabezpečí svou ženu Lauren (Jennifer Carpenter). Právě ve chvíli, kdy se mu začíná dařit, končí za mřížemi, kde bude muset učinit řadu děsivých a zoufalých rozhodnutí, aby ochránil své nejbližší. Zatlačen do kouta má jedinou šanci: probít se vězením jako nelítostným bojištěm nejnebezpečnějšího bloku ze všech – Bloku 99. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (653)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Ako demonštráciu hodnôt patriotizmu a otcovstva to považovať takmer nedokážem, pretože je ťažko predstaviteľné, že takýto človek chodí na zemi. Skôr film vyvoláva danú otázku: Dokáže človek pre svoje postoje a emócie kráčať smerom k peklu? --- Vôbec nechápem, kde zo seba toto Vince Vaughn vymačkal, ale pre mňa jeden z výkonov roku. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn jako největší motherfucker letošního roku, vedle nějž je John Wick jen pejskařský přizdisráč. Kromě extrémní, velice sugestivní, nepříjemné a zvláštně nefilmové (neefektní) brutality a surovosti mě nejvíce překvapilo, že jsem Vaughnovi toho nehorázně chladnokrevně jednajícího drtiče lebek po celou dobu neměl problém věřit... Zahler zatím píše a točí hodně osobité drsné snímky. Dlouhé, pomalé, divácky lehce odměřené, v klíčových momentech důrazně vyhrocené, násilné a nekompromisní. Moc se těším na jeho další počin(y). 90 % ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Takový ten obvyklý den. Přijdete domů dřív z práce a zjistíte, že vám nějaký dement spí se ženou. Nejdete a neurvete mu hlavu. Ne, řešíte to jako chlap a snažíte se znovuvybudovat vztah a život, který jste před tím měli. Takové věci ale stojí čas a tím i peníze, tak začnete pašovat drogy... Blok 99 stojí především na minimalistickém výkonu Vince Vaughna (zapomenete, že kdy točil komedie) a Zahlerově nekompromisnímu přístupu k násilí. Scénář o cestě pana Tomáše vězeními je plný ulámaných končetin, smradu z nemytých záchodů a mučení všeho druhu. Zahler po Bone Tomahawk vychytal dramaturgii a příběh tak působí mnohem konzistentnějším dojmem. Fantastická atmosféra, kdy se vám u některých scén bude chtít zvracet, ale nedokážete odtrhnout oči je velice specifická. Originální. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus má scénář dost zásadních logických chyb, ale i tak oceňuju cit a zápal, se kterým je film natočený. Asi v polovině už může znalý divák odhadnout konec, ale coby jednoduchá žánrovka Blok 99 stačí. Příjemně mě překvapil Vince, ještě nikdy jsem ho neviděla v takhle vážné roli a hrát takhle dobře. Poklona. První polovina se mi líbila víc než druhá, která je utahaná a až moc graficky násilná. 70 % ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Brawl in Cell Block 99 je jeden z najlepších snímkov čo som v poslednej dobe videl. Jedná sa o abstraktne násilnú snímku, v ktorej jeden maniak láme na kusy celú bandu nepriateľov. Niečo tak chlapského už bolo dlho potreba a navyše je tento film prvotriednym prírastkom do žánru - väzenských - snímkov. Vince Vaughn je v hlavnej úlohe dokonalý a jeho výkon by bol pokojne hodný Oscara. Ako zaškatuľkovaný komik to má vo filmovej brandži ťažké. Je to ale obrovská škoda! Film má cez dve hodiny a aj to mi prišlo vo výsledku sakra málo. Ja som si túto špinavú a brutálnu jazdu užíval každú minútu. Všetko to pôsobilo veľmi reálne čomu dopomohla zvláštna kamera, podarené pästné súboje a gore, ktoré sú typické pre Zählera. Pre mňa jeden z najlepších snímkov roku 2017. Výborný Vaughn a geniálny Zähler, ktorý sa pre tento biják narodil. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Poté co Vince Vaughn dostane vyhazov a odjíždí z práce, střídavě na sobě má a nemá bezpečnostní pás v autě zapnutý. (CjKukis)
  • Poté, co Bradley (Vince Vaughn) zabije bachaře Wilsona (Tom Guiry), nechá ho ležet mrtvého v jeho cele. Ovšem když se poté do cely vrátí s Eleazarem (Dion Mucciacito), nikde bachařovo tělo v cele neleží. (Timak)
  • Kvôli filmu absolvoval Vince Vaughn (Bradley Thomas) trojmesačný boxerský tréning a nabral takmer 7 kíl svalovej hmoty. (MikaelSVK)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama