Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Určitě nekoukám na romantické komedie často a rád, ale když jsem neměl na vývěr a dívat se musel, tak to nakonec nebylo tak hrozný. Docela mě i bavilo, jak vzorňačku tenhle Colombo pořád stíral a byl sexistickej... scénky s rockovýma hvězdama a finále bylo ale hodně slabý. Přesto tomu těch 60-65% dávám. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, na kterou se vždycky rád podívám, protože oplývá zvláštním kouzlem vzniklým kombinací právnického prostředí, Irska a charismatického zamilovaného párečku rivalů - a to jinak právnické filmy vůbec nemusím. Jedna hvězda navíc za sympatické herecké výkony všech zůčastněných. Opravdu perfektní casting. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Je to lehce podprůměrná komedie, takže bude velmi záležet na tom, jak moc vám jsou Brosnan a Moorová sympatičtí. Mě Moorová moc ne a navíc je postava kterou hrála, typická reprezentantka žen, o kterých by se dalo říct, že sice nevědí co chtějí, ale nedají pokoj, dokud všechny okolo nenaserou. Na to, že měl být Daniel ironik a požitkář, se choval spíš jako zamilovaný pitomec, takže to celé bylo jen velmi málo komedie, ale spíš ta romantika. A protože moje představa romantiky je úplně jiná( ne nejsou to dva obrovští roboti, kteří se mlátí s Godzilou při západu slunce), tak jsem se moc nebavil. PS: Moorová měla už tenkrát velmi škaredé ruce a ohavné nohy, takže ani oko se nepokochalo... ()

r007 

všechny recenze uživatele

Když tak nad tím přemýšlím, julianne se mi moc k Piercovi nehodila. První polovina byla fajn, když se hádali a trumfovali, ale pak to začali být až moc romantické . Možná jsem právě na to neměla náladu, možná mi vadil dost předvídatelný děj...V každém případě zde exceloval Michael Sheen ! Také matka hlavní hrdinky byla povedená. Kdyby bylo víc takových scén jako ta s kalhotkami , měl by film určitě vyšší ohodnocení.P Patrně to bylo zaviněno němockou spoluprací). Nebýt výborných vedlejších rolí, bylo to jen na dvě hvězdy. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Šťastná? Vyzerám ako šťastná?!“ – „Ťažko povedať... nikdy som ťa šťastnú nevidel.“ Pehavá Julianne Mooreová z HANNIBALA to myslela dobre, ale kde nie je prirodzený herecký prejav, tam ani Davy Jones neberie do svojej ríše. Nečudo, že jej advokátku od prvej scény hravo (a s chuťou) prehráva uvoľnený Pierce Brosnan, rýchlo sa spamatajúci z toho, že oňho v MGM/UA už ako o agenta 007 nemali záujem a nahradili ho "mladším a svalnatejším" Danielom Craigom. A samotný film? Priemerná konverzačná situačná komédia. Len uvoľnený Brosnan a pár pôvabnejších scénok mi bránia označiť ZÁKON PRÍŤAŽLIVOSTI za polotovar, hodný (predsa len zaslúženejších) 40%. Ale jeho spaľujúci šarm, herci z vedľajších rolí (Poseyová, Sheen) či škótska pasáž tomu preds alen dosť dali. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/175523/Zakon-pritazlivosti-60.html ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Režisérem měl být původně Michael Caton-Jones, který ale na poslední chvíli odešel kvůli tvůrčím neshodám. (HappySmile)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)
  • Režisér Peter Howitt si střihl malou roličku na začátku filmu, kde se objevil jako klient Pierce Brosnana - manžel v rozvodovém řízení. (HappySmile)

Reklama

Reklama