Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Určitě nekoukám na romantické komedie často a rád, ale když jsem neměl na vývěr a dívat se musel, tak to nakonec nebylo tak hrozný. Docela mě i bavilo, jak vzorňačku tenhle Colombo pořád stíral a byl sexistickej... scénky s rockovýma hvězdama a finále bylo ale hodně slabý. Přesto tomu těch 60-65% dávám. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Audrey Woodsová a Daniel Rafferty jsou špičkoví právníci se specializací na rozvody. Elegantní Audrey je svobodná a nechce se vdávat ani citově vázat, je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů. Daniel je ironický a požitkářský a Audrey se mu líbí a ona se naopak tváří, že ji nezajímá, ale dost ji ve skutečnosti přitahuje. A náhoda je svede k tomu, že se jednou probudí v posteli se svatebními prstýnky na rukou. Do toho pár peripetiií s klienty, v tomto případě s rockovým zpěvákem, a hodně blbý film je na světě. Je s podivem, že takový kvalitní herci, jako je Pierce Brosnan a Julianne Moore do něj vlezli. Ani trochu jsem se nebavil. Dost nepovedené. 20% ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, protože zas tolik toho společného nemají, ale vzpomněl jsem si na do češtiny otrocky přeložené Orly Práva s Redfordem (na druhou stranu ono to "přeložit" inteligentně nejde a aspoň ten název vyniká, narozdíl od "Právnických es" nebo něčeho podobného). I když co do hlavních hrdinů by víc na místě bylo Zbožňuju Trable...co to vypovídá o originalitě? Nic zvlášť dobrého;) Naštěstí šarm ústředních představitelů a druhé hlavní dvojice (neodolatelně šáhlých klientů, z nichž jeden je jak jsem si uvědomil až po letech démon tisíce tváří Michael Sheen:)) zachrání leccos. Jenže i tak se neubráníte pocitu nedotaženosti a jakéhosi ochuzení. Což je i vzhledem ke kouzelnému Irsku velká škoda. 60% s dovětkem "Neurazí, nenadchne, ale pokud jste příznivci Brosnana nebo herecky asi nejschopnější zrzky na Zemi, jděte do toho." ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Julianne Moore je moje kočka a múza, její krásnej pohled a neodolatelnej úsměv mě dycky dostane z křeče a je mi u filmu hned líp. Pravej opak je Pierce Brosnan. Z toho vzniká průměr. Za předvídatelnej a nezajímavej děj odečítám bod a za málo humoru taky. (Trapný bylo, že se vždy někde, resp. všude potkali úplnou náhodou). To bych se dostal na 1 hvězdu, ale to se mi zdá málo. Prostě: suchý megahovno u prdele z toho odporem nemám... ale kaštan by se tam našel... chch, hnus, co? chchch (pro nechápavé pointa: sice to nestojí úplně za hovno, ale za takovej malej boban jo...) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Dvojice Brosnan - Moore slibovala něco víc než jen další nevýraznou americkou "romanťárnu" - bohužel nestalo se tak, byť to rozhodně není vinou zmíněné dvojice, ale naprosto nevyužitým potenciálem poměrně zajímavého nápadu, který mohl být výborným odrazištěm koncentrované filmové zábavy. Schopnosti režiséra a scénáristky však nestačily na víc než jen pár osamocených fórků, navíc i po romantické stránce naprosto bez fantazie. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • V den, kdy měl film premiéru v Irsku otiskly jedny populární dublinské noviny celostránkový článek o tom, jak urážlivě film ukazuje Iry. (HappySmile)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)
  • Režisérem měl být původně Michael Caton-Jones, který ale na poslední chvíli odešel kvůli tvůrčím neshodám. (HappySmile)

Reklama

Reklama