Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

Zu162 

všechny recenze uživatele

I když film nemá žádnou velkou hloubku, mně se celkem trefil do vkusu. Miluju, když se hlavní hrdinové na začátku nenávidí a během filmu spolu skončí v posteli a to nejlépe po velkém flámu nebo rovnou s prstýnkem na prstě s nápisem Just married na zádech. Brosnan možná fofrovatí a ve filmu je trochu za starého mládence, ale právě to je na něm možná sexy a ve spojení s uhlazenou a elegantní Moore k sobě prostě pasují. Myslím, že stojí za shlédnutí... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, na kterou se vždycky rád podívám, protože oplývá zvláštním kouzlem vzniklým kombinací právnického prostředí, Irska a charismatického zamilovaného párečku rivalů - a to jinak právnické filmy vůbec nemusím. Jedna hvězda navíc za sympatické herecké výkony všech zůčastněných. Opravdu perfektní casting. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Ptám se, proč evropani točí film americký film s americkými herci v americe... (dobře, Pierce je Ir, ale hollywoodm protřelý) Ptám se, proč jsou v oficiálním textu distributora takové nesmysly (např. rockovou hvězdu zastupovala Audrey). Ptám se, proč je tak těžké vymanit se z toho klišé scénáře: protiklady se odpuzují - přitahují - láska - krize - happyend. Milionkrát natočený film, tentokrát z neatraktivního prostředí rozvodového práva. Dvě hvězdičky pouze za ústřední dvojici, která ten blaf zahrála perfektně. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem trochu něco jiného. Do poslední chvíle jsem si myslela, že to bude další ze skvělých filmů z prostředí soudních síní, něco jako Philadelphia, Vyvolávač deště apod. No a ona se na mě vyvalila spíše romantická komedie s ústřední dvojicí, které to sice sluší, ale prostředí právníků používají pouze jako zástěrku pro to, aby byl film originálnější a něčím jiným. Neříkám, že jsem se nedívala ráda, nebylo to špatné, ale čekala jsem něco jiného a tenhle malý podraz ve mně bude ještě dlouho... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Určitě nekoukám na romantické komedie často a rád, ale když jsem neměl na vývěr a dívat se musel, tak to nakonec nebylo tak hrozný. Docela mě i bavilo, jak vzorňačku tenhle Colombo pořád stíral a byl sexistickej... scénky s rockovýma hvězdama a finále bylo ale hodně slabý. Přesto tomu těch 60-65% dávám. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • V den, kdy měl film premiéru v Irsku otiskly jedny populární dublinské noviny celostránkový článek o tom, jak urážlivě film ukazuje Iry. (HappySmile)
  • Režisér Peter Howitt si střihl malou roličku na začátku filmu, kde se objevil jako klient Pierce Brosnana - manžel v rozvodovém řízení. (HappySmile)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)

Reklama

Reklama