Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Bývalý mariňák, který jde po zločincích odpovědných za vraždu své rodiny, se ocitne v pasti armádního spiknutí. (Netflix)

Recenze (49)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Séria - 85% . Prvý diel zaujal a navnadil na zvyšné diely, no musím povedať, že po väčšinou som sa aj nudil a začiatok série mi prišiel dosť naťahovaný, zbytočne to malo veľa častí (aj keď chápem, že proste tradícia tu je 13 dielov), no niekedy mi postavy prišli dosť mdlé a nudné a rovnako aj ich dialogy, obzvlášť Kaspian (Ben Barnes) ma nudil do polky, no asi tak od 8 dielu sa to rozbehlo a nezastavilo až dokonca a záverečné diely sú fakt slušný masaker, aj keď finále mohlo byť lepšie. V podstate by to bol výborný seriál keby bol kratší. Po Daredevilovi rozhodne druhý najlepší (a naj-drsnejší) seriál zo série Defenders. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

punisher nadchol i potesil. ma kvalitnu myslienku, dobre dotiahnutu dramaturgiu i herecke obsadenie. chemia medzi castlom a liebermannom funguje, ide o dva originalne, ucinne sa doplnajuce osudy. potesi tiez, ze serial je koncipovany v rozpore so vsetkymi zasadami sucasnej korektnosti, ktora tlaci tvorcov filmov i serialov do uplne absurdnych rozhodnuti, ci ideologickych predstav - najprominentnejsou obetou je hadam star trek discovery. poklznutia v scenari su zanedbatelne a pozitok z deja si nechaju brat len vyslovni trollovia, ci frustrovani samonasieraci hejteri. vsakze, tron? ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, na který se vyplatilo čekat celý rok a moje již tak vysoká očekávání se ještě překonala... a není ani moc co vytknout. Joe Bernthal hraje svojí životní roli, ostatní postavy byly také strašně super a hrály jako o život (od Billyho Russa, Micra až po legendární Karen Page) a neuvěřitelná porce akce s pořádnou dávkou brutality hlavně na konci seriálu si u mě zajistila pět hvězd a lepší seriál tenhle rok jsem ještě neviděl. A to jak byl Punisher na konci každého dílu napůl mrtvý a stejně jel a ničil ostatní se musí líbit snad opravdu každému. What a badass. 1. série - 100% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, není to dokonalé. Ale ani po pěti dnech to nemůžu dostat z hlavy, a i když mi to někdy až moc připomínalo Homeland a předposlední díl mi svou nelogičností trhal žíly, tak prostě Frank vládne. Fakt skvělý příběh, skvěle záchrané, a jednoznačně nejlepší marvel netflix. S1 5/5_Druhá série už postrádá ten moment překvapení, navíc ta příběhová linka už není tak silná jako v S1. Billyho už měli nechat spát a Kazatel není takový záporák, jakého by si seriál Punisherova kalibru zasloužíl. I přes tyhle výtky ale pořád hodně dobrá komiksovka. S2 4/5 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď sme na konci druhej série Daredevila videli vynikajúceho Jona Bernthala v koži Franka naposledy, mal na sebe svoju typickú výzbroj, na ramene sa mu húpal ťažký guľomet a v tvári bolo vidieť odhodlanie dotiahnuť celú tú pomstu za vraždou rodiny do konca. Hoci nás predchádzajúce komiksové výlety pod taktovkou Netflix naučili očakávať mnohé a to ako v dobrom, tak zlom slova zmysle - Punisher sa tomu zabehnutému štýlu vlastne dosť vyhýba. Za mňa tak nakoniec veľká spokojnosť a zároveň veľký oddych, pretože po skazených Defenders a tragickej Lige spravodlivosti to s tými komiksami vyzeralo dosť biedne. Frank má tuhý korienok. Zaslúžený odpočinok na Punishera ešte rozhodne nečaká, ak vás teda trápila predstava, že by snáď seriál o jednom z najdrsnejších hrdinov Marvelu neponúkal dostatok akcie, krvi a násilia, môžete zostať v pokoji. Všetkého je tu vrchovato. ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama