Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. O chlup slabší, jak první série, ale pořád velká parádička. Frank je daleko rozmanitějším charakterem a akční sekvence se nebojí jít na totální dřeň. Hlavní zápletka však už není tak nosná a některé vedlejší postavy si neuhájí svou pozici - globálnější scénář paradoxně uškodil, takhle má druhá série daleko víc prádznějších míst a tempo se díky tomu krapet drolí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá sólovka s Punisherom nadchla viacmenej každého, kto sa vyžíva v akčných hodoch, netrápi ho fŕkanie digitálnej krvi a bol ochotný prehryznúť nie až-tak originálny príbeh o zrade medzi bratmi z vojny a následnej honbe za pomstou. Vracajú sa starí známi, ako agentka Madaniová, veterán Curtis, seržant Mahony a v neposlednom rade tiež zjazvený Billy aka komiksový Jigsaw (ktorý ale nie je zďaleka tak znetvorený, ako by si zaslúžil). Tvorcovia pracujú s jeho postavou očividne opatrne, problém je, že sa mu z počiatku venuje priestor len v ultra nudných dialógoch s jeho pekelne sexi pakistanskou terapeutkou. Seriál bol nepochopiteľne ukončený a fanúšikovia tak aspoň dostali príležitosť sa s nekompromisným katom v podaní skvelého Jona Bernthal naposledy rozlúčiť. Je to seriál roku 2017. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší, než první série. Víc mě baví sledovat postavy a jejich vztahy mezi sebou. Frank a Amy jsou skvělá dvojka a děj mi taky sedl o trochu víc, než předtím. Madani nesnáším furt úplně stejně a osobně s tím koncem fakt nesouhlasím. V mém imaginárním světe je jiné finále a i když se musím smířit se skutečností, tak dávám plný počet. ()

Ediebalboa

všechny recenze uživatele

Frank opět snesl, co mohl, ale daleko víc ztrhaně než bych si přál. Vedle typického ticha po pěšině během výplňových dílů je nahodilých řešení problémů nebo naopak jejich vytváření tentokrát přespříliš. A dementní chování některých postav (Madani?!) tomu ani trochu nepomáhá. Ve stínu třetího Daredevila absence pevné tvůrčí ruky skutečně bolí, protože i po řemeslné stránce se zde prohrává nejméně o jednu, možná dvě třídy. Nechápejte mě špatně, Bernthal je nadále badass a se svým dívčím sidekickem funguje na výbornou, ale plně své kvality zúročí jen v geniálním úvodním dílu esenciálním pro celého Punishera. Nicméně epizod je 13... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže sérii první zkrátit o pár, pak tu druhou rovnou o dvojnásobek. Celá "Billyho proměna" směšná a nepřesvědčivá, tlachání s dr. Kristou hloupý a zbytečný, přičemž díly 7 8 9 přímo hrozně napsaný a útrpný dno. Pak se to naštěstí jakž takž sebralo, bavil mě John Pilgrim, krve galon, okay, nicméně očekávání z minule se nenaplnila, naopak zklamání. Jako ty pětihvězdy chápu - pokud jste dítě. Mezi béčkovou zábavou a béčkovou nudou... 55% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje v 9. minutě, je „Drunkard's Prayer“ od Chrise Stapletona. Ve 42. minutě pak hraje „Fortunate Son“ od Cat Power. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „So Far From Your Weapon“ od The Dead Weather. (Duoscop)
  • Dres, který nosí Rex (Jagger Nelson), patří českému golmanovi Petru Mrázkovi, který dříve nastupoval za tým Detroit Red Wings. (NiWi)

Reklama

Reklama